Így örült Tóth Gabi a Fidesz győzelmének

Az énekesnő az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót.

Forrás: Ripost.hu2022. 04. 05. 15:00
TÓTH Gabi
Budapest, 2022. február 26. Tóth Gabi énekesnõ a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum elõtt 2022. február 26-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnapi országgyűlési választásokon magyar hírességek is kiálltak a béke mellett. Tóth Gabi például megszólalt a győzelemmel kapcsolatban is – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Fotó: Instagram

Az énekesnő egy fotót és egy rövid üzenetet tett ki az Instagram-oldalára. Az édesanya egyébként a Fidesz kampányzáróján is fellépett, ahol a Himnuszt énekelte el Orbán Viktor beszéde előtt, illetve férjével a békemeneten is végigsétált március 15-én.

„Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most?”

Tóth Gabi a választások előtt a Borsnak adott interjút, melyben az orosz–ukrán háborúról is beszélt. Az énekesnő azt is elárulta, szerinte hogy kezeli a kormány a válságos helyzetet.

Véleményem szerint a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet. A béke érdekében fontos lenne, hogy ez a stabilitás folytatódjon. Mikor bízzak a rendszerben, ha nem most, amikor a legfontosabb a biztonság minden család életében?

– tette fel a költői kérdést Tóth Gabi.

Borítókép: Tóth Gabi énekesnő (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.