időjárás 30°C Pál 2022. június 30.
logo

Tizenhét év után újra vb-döntőben a női válogatott!

22 év után válik a magyar színész, hónapok óta külön élnek

Forrás: Ripost.hu
2022.05.26. 10:46 2022.05.26. 10:53
22 év után válik a magyar színész, hónapok óta külön élnek

A Jászai Mari-díjas színész, Kautzky Armand és felesége már hónapok óta külön utakon folytatják az életüket. A Story információi szerint a válási papírokat egyelőre nem adták be, és a családi háztól sem szeretnének megválni. Két közös gyermekük született: Armand (20) és Lucia (18).

Igen, a hír igaz: hónapok óta külön élünk a feleségemmel

– vallotta be a Storynak Armand a ripost.hu cikke szerint.

Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk és mióta vagyunk együtt

tette hozzá.

A különválás után Armand maradt a Solymáron található szülői házban, a gyerekek pedig hol nála, hol az édesanyjuknál vannak.

A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő

– nyilatkozta Kautzky Armand.

A Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész, érdemes művész számára gyerekei boldogsága a legfontosabb, ezért nyugalmat kért ebben a bizonytalan időszakban.

Borítókép: Kautzky Armand (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.