Bejelentést tett a palota II. Erzsébet királynőről: nincs jó hír

II. Erzsébet királynő jövőbeli terveiről beszélt a palota.

Forrás: Borsonline2022. 05. 05. 16:40
II. ERZSÉBET
London, 2022. április 21. 2016. május 18-án készített kép II. Erzsébet brit királynõrõl, amint felolvassa a trónbeszédet, amellyel megnyitja a 2016-2017-es parlamenti évet a parlament londoni épülete, a Westminster-palota felsõházi üléstermében, a Lordok Házában. A brit uralkodó 2022. április 21-én ünnepli a 96. születésnapját. MTI/AP/Alastair Grant Fotó: Alastair Grant
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A királynő nem vesz részt az idei nyári kerti partikon – erősítette meg a Buckingham-palota. A Covid világjárvány miatt tavaly és 2020-ban is távol maradt az ilyen eseményektől, és most is így döntött. II. Erzsébet királynőt a családja fogja képviselni – írja a Borsonline.

A három esemény a Buckingham-palotában május 11-én, 18-án és 25-én kerül megrendezésre. Az uralkodó kimarad a június 29-i edinburghi Holyroodhouse-ban megrendezett buliból is.

A királynő egészsége törékeny tavaly október óta és nem akarnak kockáztatni.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: II. Erzsébet brit királynő (Fotó: MTI/AP/Alastair Grant)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.