időjárás 4°C Natália 2022. december 9.
logo

Bíró Icának a nulláról kell újrakezdenie az életét

Forrás: Borsonline.hu
2022.05.02. 18:09 2022.05.02. 20:12
Bíró Icának a nulláról kell újrakezdenie az életét

Bíró Ica úgy gondolja, egyáltalán nem ciki ismert emberként civil munkát vállalni. A Metal Lady a meghurcoltatást és a háromszoros kilakoltatást is túlélte – írja a Borsonline.

Miután eladta a megmaradt ingatlanát, most kezdi az új életét kialakítani Bíró Ica. Egy biztonságos és biztos anyagi megélhetést nyújtó állásra vágyik, az sem baj, ha egy átlagos munka találja meg – derül ki a cikkből.

Bíró Ica nehéz éveket tudhat maga mögött. Komoly gondjai, később lakhatási problémái támadtak a túlzottan megnövekedett devizahitelének törlesztése miatt. A Metal Lady maga mögött hagyott mindent és nemrég Budakeszin kezdett új életet. Ugyan hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt, de tele van hasznos ötletekkel, tapasztalatokkal, tervekkel. Ezek megvalósítása előtt olyan munkát keres, ami által anyagi biztonságban tudhatja magát. Lapunk olvasója a napokban egy Lidl-áruházban látta. Ica maga mesélte nekünk, valóban járt ott és a jövőben bárhol feltűnhet, mert a számára megfelelő munkát keresi.

Valóban láthattak, ugyanis a közelében lakom annak, ahol nyílt egy új áruház és láttam a hirdetésüket, hogy munkaerőt keresnek. Az én érdeklődésemet is felkeltették, így bementem személyesen érdeklődni a lehetőségekről. Kedvesen fogadtak, elmondták, hogy nagyon korrekt ott a közeg, és versenyképes a fizetés– kezdte az énekesnő.

– Egyelőre tájékozódom, és bár nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom, de nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. Nem vagyok egy nyafogós típus, és a kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok, és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újrakezdeni sok mindent. Keresem a helyem és az utam, biztonságot nyújtó megélhetést. Május 30-ával elérem a nyugdíjkorhatárt, de egész biztos, hogy abból a pénzből, amit kapni fogok, lehetetlen lenne megélni. A Megújulás klubomat pont azért vásároltam anno, mert úgy terveztem, idősebb koromra az lesz számomra a jövedelmet biztosító munkahely, hát ebből forgattak ki. Amit felépítettem sok munkával, de ennek ellenére nem szeretnék kiszolgáltatott lenni, hiányt szenvedni, ráadásul egyre drágul az élet, ezért „Főnix” programra kell kapcsolnom – mondta nevetve Ica.

Folyamatosan jár az agyam, mi lenne a legjobb nekem és a két kiskutyámnak, mert ők nálam családtagok, fontos kis életek

– mondta.

Bíró Ica szerint, aki ismeri vagy dolgozott vele, az tudja, hogy megbízható, amit elvállal, azt tisztességesen meg is csinálja.

Örömmel visszatérne a képernyőre egy-egy olyan műsorban, ami testhezálló feladat számára.

Rengeteg ötlete van a test- és lélekregenerálódás témában, saját YouTube-csatornáján mindenképpen fog jelentkezni, de az internet kezelésében jól jönne neki egy kis segítség.

Ica a családja és a barátai segítségével Budakeszin találta meg az új otthonát.

Boldog vagyok, hogy itt lakhatok. Van egy kis kertem, próbálom feltalálni és elhelyezni magam ebben a miliőben, nagyon kedves szomszédaim vannak, figyelnek rám és rendkívül segítőkészek. A családomé az ingatlan, nekem semmilyen vagyonom nem maradt

– mesélte, majd hozzátette, a megpróbáltatások ellenére tele van olyan tervekkel is, amilyeneket még nem láttak tőle, de egyelőre ez még titok, és a megvalósításukhoz időre van szüksége.

A teljes cikket elolvashatja a Borsonline oldalán.

Borítókép: Bíró Ica (Fotó: Képernyőkép/Youtube)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.