Bíró Icának a nulláról kell újrakezdenie az életét

Bíró Ica úgy gondolja, egyáltalán nem ciki ismert emberként civil munkát vállalni. A Metal Lady a meghurcoltatást és a háromszoros kilakoltatást is túlélte – írja a Borsonline.

Forrás: Borsonline.hu2022. 05. 02. 18:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután eladta a megmaradt ingatlanát, most kezdi az új életét kialakítani Bíró Ica. Egy biztonságos és biztos anyagi megélhetést nyújtó állásra vágyik, az sem baj, ha egy átlagos munka találja meg – derül ki a cikkből.

Bíró Ica nehéz éveket tudhat maga mögött. Komoly gondjai, később lakhatási problémái támadtak a túlzottan megnövekedett devizahitelének törlesztése miatt. A Metal Lady maga mögött hagyott mindent és nemrég Budakeszin kezdett új életet. Ugyan hamarosan eléri a nyugdíjkorhatárt, de tele van hasznos ötletekkel, tapasztalatokkal, tervekkel. Ezek megvalósítása előtt olyan munkát keres, ami által anyagi biztonságban tudhatja magát. Lapunk olvasója a napokban egy Lidl-áruházban látta. Ica maga mesélte nekünk, valóban járt ott és a jövőben bárhol feltűnhet, mert a számára megfelelő munkát keresi.

Valóban láthattak, ugyanis a közelében lakom annak, ahol nyílt egy új áruház és láttam a hirdetésüket, hogy munkaerőt keresnek. Az én érdeklődésemet is felkeltették, így bementem személyesen érdeklődni a lehetőségekről. Kedvesen fogadtak, elmondták, hogy nagyon korrekt ott a közeg, és versenyképes a fizetés– kezdte az énekesnő.

– Egyelőre tájékozódom, és bár nem gondolom, hogy bárkire is tartozna, hogy mit dolgozom, de nincs szégyellnivalóm, ha civil munkát vállalok. Nem vagyok egy nyafogós típus, és a kétkezi munkától sem riadok vissza. Most felmérem a számomra legmegfelelőbb lehetőségeket. A túlélésem utolsó fázisában vagyok, és a jövőm biztosítása miatt kénytelen vagyok újrakezdeni sok mindent. Keresem a helyem és az utam, biztonságot nyújtó megélhetést. Május 30-ával elérem a nyugdíjkorhatárt, de egész biztos, hogy abból a pénzből, amit kapni fogok, lehetetlen lenne megélni. A Megújulás klubomat pont azért vásároltam anno, mert úgy terveztem, idősebb koromra az lesz számomra a jövedelmet biztosító munkahely, hát ebből forgattak ki. Amit felépítettem sok munkával, de ennek ellenére nem szeretnék kiszolgáltatott lenni, hiányt szenvedni, ráadásul egyre drágul az élet, ezért „Főnix” programra kell kapcsolnom – mondta nevetve Ica.

Folyamatosan jár az agyam, mi lenne a legjobb nekem és a két kiskutyámnak, mert ők nálam családtagok, fontos kis életek

– mondta.

Bíró Ica szerint, aki ismeri vagy dolgozott vele, az tudja, hogy megbízható, amit elvállal, azt tisztességesen meg is csinálja.

Örömmel visszatérne a képernyőre egy-egy olyan műsorban, ami testhezálló feladat számára.

Rengeteg ötlete van a test- és lélekregenerálódás témában, saját YouTube-csatornáján mindenképpen fog jelentkezni, de az internet kezelésében jól jönne neki egy kis segítség.

Ica a családja és a barátai segítségével Budakeszin találta meg az új otthonát.

Boldog vagyok, hogy itt lakhatok. Van egy kis kertem, próbálom feltalálni és elhelyezni magam ebben a miliőben, nagyon kedves szomszédaim vannak, figyelnek rám és rendkívül segítőkészek. A családomé az ingatlan, nekem semmilyen vagyonom nem maradt

– mesélte, majd hozzátette, a megpróbáltatások ellenére tele van olyan tervekkel is, amilyeneket még nem láttak tőle, de egyelőre ez még titok, és a megvalósításukhoz időre van szüksége.

A teljes cikket elolvashatja a Borsonline oldalán.

Borítókép: Bíró Ica (Fotó: Képernyőkép/Youtube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.