Baranyi Lászlón csak az injekció segít

Fájdalomcsillapítókkal indult neki a TV2 Pepe című sorozat forgatásának az idén 95. életévét betöltő Baranyi László. A színművész jó egészségi állapotnak örvend, de nincs minden rendben a térdeivel.

Forrás: Borsonline.hu2022. 04. 28. 13:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Família Kft. egykori nagypapája esetében a térdoperáció sajnos nem jöhet szóba. A Borsonline érdeklődésére Baranyi Laci bácsi elmondta, hogy az orvosa szerint a koránál fogva kockázatos lenne a beavatkozás derül ki a portál cikkéből.


„Bekentem a térdemet”

A színművész ennek ellenére örömmel vállalta el a Pepe című sorozatban a dédnagypapa szerepét. A forgatások idején ideiglenes megoldás gyanánt fájdalomcsillapítókkal indult neki a feladatnak.

Csak egy kis villanásnyi szerepem volt. Egyetlen délelőtt alatt felvettük a jelenetet, így nem volt annyira megerőltető. Előtte fájdalomcsillapító krémmel bekentem a térdemet és egy pirulát is bevettem, így egyáltalán nem zavart – mesélte a színművész, akinek a mindennapokban más módszer hoz egy kis enyhülést.

Csak az injekció segít, miután felveszem, 4-5 hónapig elvagyok vele. Bár ez a borzasztó változékony időjárás valami észbontó, azt nagyon megérzem…

– fűzte hozzá Baranyi Laci bácsi, aki ezzel kapcsolatban egy a napokban megtörtént esetet is elmondott, amikor egy picit túlvállalta magát.


„Borkóstolóba mentem volna”

A feleségemmel elmentünk a piacra. Sokat lődörögtünk a szép áruk között, az ember ilyenkor megrészegedik és szeretne mindent megnézni. Legszívesebben a borkóstolóba mentem volna, de sajnálattal láttam, hogy megszűnt, pedig azt vártam a legjobban!

– kezdte vidáman, majd így folytatta:

Mire hazaértünk, olyanok voltunk, mint két rabszolga. Úgy elfáradtunk, hogy alig tudtunk felmenni a lépcsőn. Igaz, nekem nehezebben ment, a feleségem „taknyos” 84 éves. Az még nem kor!

– viccelődött a Gobbi Hilda-díjas színművész, aki ennyi idősen még vígan focizott.

 

Egy héten 4-5 alkalommal súlyzózok”

Baranyi Laci bácsi úgy véli, a titok abban rejlik, hogy bármilyen csábítónak is tűnik a semmittevés, az embernek nem szabad azzal tölteni a napokat, még akkor sem, ha olykor fájdalmai vannak.
Nem hagyhatom el magamat, különben teljesen leamortizálódok. Ha nem is naponta, de egy héten 4-5 alkalommal súlyzózok. Szégyen, hogy 3 kilós súlyokkal gyúrok, pedig régebben 50 kilóval edzettem! A koronavírus nagyon legyengített, 16 kilót fogytam és újra kellett tanulnom járni. Na mindegy, a lényeg, hogy talpon vagyok és legyőztem!

– mondta lelkesen Laci bácsi, aki mindig bizakodva tekint a jövőbe és már nagyon várja a 95. születésnapját.

Borítókép: Baranyi László színművész (Fotó: Képernyőkép/Youtube)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.