Ismerősei számára is elérhetetlenné vált Koós János özvegye

Aggódnak a barátok Koós János özvegyéért. Dékány Sarolta jó ideje nem ad hírt magáról még azoknak sem, akik férje halála előtt igazán közel álltak hozzá. Ismert barátai nem láttak más lehetőséget, nyilvánosan üzentek neki – mert még a telefonszámát is megváltoztatta.

Forrás: Ripost.hu2022. 04. 27. 11:19
Dékány Sarolta
Budapest, 2019. március 20. Dékány Sarolta énekesnõ, Koós János özvegye (b) Koós János táncdalénekes, elõadómûvész, humorista, színész temetésén a Farkasréti temetõben 2019. március 20-án. Koós János 81 éves korában, 2019. március 2-án hunyt el. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már jó ideje nem beszéltünk. Hosszú évekig ugyanaz volt a telefonszáma, de megváltoztatta, gondolom, jó oka volt rá. Csak remélni tudom, hogy Saci jól van, és kívánni, üzenni is ennyit tudok neki. Jó egészséget, boldogságot és szeretetet küldök neki

– mondta el a Blikknek Medveczky Ilona.

Sas József özvegye, Zsuzsa asszony csak a hírekből tájékozódik, de ő is nagyon aggódik a barátnőjéért – írja a Ripost.hu.

A férjem, Jóska és János nagyon jóban voltak, ahogy mi is Sacival. Úgy tudom, szinte senkivel nem tartja a kapcsolatot, visszavonultan él a lányához közel. Saci is gyászol, akárcsak én. Mindenkire máshogyan hat, ha elveszíti a társát, ő a magányt választotta. Örülnék, ha beszélhetnék vele, de valamiért úgy döntött, magában tartja az érzéseit.

Poór Péter táncdalénekes szerint egykori pályatársa özvegye teljesen magába fordult.

Jani halála után Saci beburkolózott, elérni is lehetetlen. Nem tudom az új számát, és a közösségi oldalakon sincs fent. Nagyon szerettem Jánost és persze, a feleségét is, sajnálom, hogy megszakadt a kapcsolatunk

– mondta a zenész.

A lap megkereste a legilletékesebbet is, Dékány Sarolta lányát, de Koós Réka szűkszavúan válaszolt:

Anyukámról nem nyilatkozom, de jól van, köszönöm.

Borítókép: Dékány Sarolta énekesnő, Koós János özvegye (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.