Johnny Depp elengedheti Amber Heard 10 milliós tartozását

Johnny Depp ügyvédje, Benjamin Chew beszélt arról, hogy fontolgatják: elengedik Amber Heardnek a 10 millió dolláros kártérítést.

Forrás: Origo.hu2022. 06. 10. 14:29
DEPP, Johnny
Fairfax, 2022. május 28. Johnny Depp amerikai színész a virginiai Fairfax megyei bíróságán a volt felesége, Amber Heard amerikai színésznõ ellen indított rágalmazási perének utolsó tárgyalási napján, 2022. május 27-én. A meghallgatások végeztével az esküdtszék hoz döntést az ügyben. MTI/EPA/AP pool/Steve Helber Fotó: Steve Helber
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyvédet arról kérdezték, belemennének-e egy olyan alkuba, hogy ha Amber Heard nem fellebbez, eltekintenek a 10 millió dolláros kártérítés behajtásától – olvasható az Origo cikkében.

Anélkül, hogy bármi bizalmasat elárulnék, ahogy Mr. Depp többször kifejtette, ez soha nem a pénzről szólt, hanem a hírneve helyreállításáról, ami meg is történt– fogalmazott az ügyvéd.

Amber Heard ügyvédje, Elaine Bredehoft legutóbb arról beszélt, hogy a színésznőnek nincs pénze kifizetni a kártérítést. 

A rágalmazási perben Depp 50 millió dollár kártérítést követelt korábbi feleségétől, aki egy 2018-as véleménycikkben családon belüli bántalmazások túlélőjének nevezte magát.  

A múlt héten zárult perben Johnny Depp elsöprő győzelmet aratott.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Johnny Depp amerikai színész a virginiai Fairfax megyei bíróságán a volt felesége, Amber Heard amerikai színésznő ellen indított rágalmazási perének utolsó tárgyalási napján (Fotó: MTI/EPA/AP pool/Steve Helber)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.