Válása után új szerelmével nyaral a sztáredző

Tizenhárom év házasság után kimondták Thomas Tuchel válását. A Chelsea futballcsapatának német mestere most egy kétgyermekes brazil nővel él együtt.

2022. 07. 29. 16:54
TUCHEL, Thomas
Porto, 2021. május 29. Thomas Tuchel, a Chelsea vezetõedzõje, miután csapata megszerezte elsõ gólját a Manchester City ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntõjében a portói Dragao Stadionban 2021. május 29-én. MTI/EPA/Reuters pool/Carl Recine Fotó: Carl Recine
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Remek hangulatban úszik, sétál, hajókázik, egyszóval turbékol Thomas Tuchel, a Chelsea labdarúgócsapatának német mestere – írta meg a Bors.

A portál beszámolója szerint miután a szakember együttesével visszatért az Egyesült Államokból, ahol az angol játékosok erőt gyűjtöttek az új idényre, kivett egy kis szabadságot.

Tuchel jelenleg Szardínia szigetén pihen 35 éves brazil üzletasszony barátnőjével, Natalie Maxszal. A dél-amerikai nő korábbi házasságából két gyermeket hozott új kapcsolatába.

A 48 éves Tuchel áprilisban döntött arról, hogy otthagyja újságíró feleségét, Sissit, aki akkor kimondta, hogy képtelen együtt élni a trénerrel. A válóper során a 46 éves Sissi arra hivatkozott, hogy visszafordíthatatlanul elhidegültek egymástól.

Az edző nem sokáig búslakodott, mert a válás végleges kimondását követően 35 nappal máris összeszűrte a levet Natalie-vel, s jelenleg egy, napi 20 ezer fontért (9,5 millió forint) kínált magánvillában élnek.

Nagyokat úsznak a Földközi-tengerben, legutóbb pedig egy hangulatos, Caprerába tartó hajókázáson látták őket önfeledten csókolózni – írja a The Sun.

A Bors cikke IDE kattintva olvasható el.

Borítókép: Thomas Tuchel, a Chelsea vezetőedzője (Fotó: MTI/EPA/Reuters pool/Carl Recine)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.