Váratlan magánéleti fordulat: együtt nyaral Lajcsi és volt felesége?

Különös videó látott napvilágot.

Forrás: RIPOST.HU2022. 07. 31. 18:41
LAGZI LAJCSI
Forrás: Ripost/Máté Krisztián
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem várt videót osztott meg közösségi oldalán Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka. A gyönyörű tinilány horvátországi nyaralásukról jelentkezett be, a videón pedig, amelyet megosztott a közösségi oldalán, mindkét szülője feltűnik, annak ellenére, hogy hivatalosan is elváltak –lvasható a Ripost cikkében.

A 2015-ben indult eljárásban Lajcsi felesége, Boglárka másodrendű vádlottként szerepelt, és bár sokáig próbáltak egymásba kapaszkodni a bajban, a bírósági ügy végül visszafordíthatatlanul éket vert közéjük.

Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék

– közölte Lajcsi még tavaly októberben.

A videó azonban mindenképpen találgatásra ad okot, hiszen bármilyen jóban vannak is az egykori házasok, egy közös nyaralás talán többet sejtet barátságnál.

A videóval kapcsolatban a Blikk megkereste Lajcsit, ám a zenész nem kívánt nyilatkozni.

A felvételt ide kattintva lehet megnézni.

Borítókép: Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos (Fotó: Ripost/Máté Krisztián)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.