Kiderült, mihez kezd Lagzi Lajcsi a válása után

Egy prémium ingatlanokkal foglalkozó cégen keresztül is meghirdette mocsai ingatlanait a zenész.

Forrás: Ripost.hu2022. 02. 07. 11:48
Galambos Lajos
Budapest, 2012. december 31. Galambos Lajos, mûvésznevén Lagzi Lajcsi zenész lép fel a budapesti Kincsem Parkban megrendezett hagyományos óévbúcsúztató Ügetõszilveszteren 2012. december 31-én. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Ripost korábban beszámolt, szétdarabolva árulja hárommilliárd forintot érő birtokát Galambos Lajos.

Miután Galambos Lajos és volt felesége megállapodtak a vagyonmegosztásban, a trombitás hozzá is fogott, hogy felszabadítsa az ingatlanokban álló vagyona egy részét – olvasható a Ripost.hu cikkében.

A Blikk információi szerint a trombitás egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó céget is megbízott azzal, hogy vevőt találjon a mesés villára. Ám abban a hirdetésben mindössze egyetlen fotó és pár adat szerepel. Mint írták, sem ár, sem bármi arra utaló jel nincs a hirdetésben, hogy egy igazi hírességtől veheti át a kulcsokat a szerencsés vásárló.

Egy ingatlanokkal foglalkozó szakértő szerint a mesés birtok 3,8-4,1 milliárd forintot is megérhet. A zenész azt sem titkolta, hogy nehéz szívvel válik meg a birtoktól, de már azt is tudja, hol folytatja az életét.

Felbecsülhetetlen értékkel bír számomra, a gyerekeket ide hoztuk haza a születésük után a kórházból, itt nőttek fel. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eladom, nehéz döntés is volt, de a magánéletemben lezárult egy nagy fejezet, és úgy érzem, ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjek új fejezetet, ez is hozzátartozik. A gyerekekkel természetesen egyeztettem, közösen hoztuk meg a döntést. Ők is megértették, hogy a téglák és a ház nem lehet fontosabb az összetartásnál. Jelenleg négyen élünk itt, és beláttuk, hatalmas nekünk ez a ház, itt akár hat másik család is elférne, nincs szükségünk rá

– árulta el a Blikknek Galambos Lajos.

A birtokból nyolcezer négyzetmétert megtartunk, ezt már le is választottuk, önálló bejárata van, és egy családi lakóparkot építünk. A gyerekeket minden ide köti, és bár én bárhol jól érzem magam, tiszteletben tartottam, hogy ők mit szeretnének. A területre négy ház épül majd, a gyermekeim már jóvá is hagyták a terveket, hamarosan elkezdődhet a munka. Minden ház nagyjából 120 négyzetméteres, három szobás lesz, és lesz egy közösségi épület is, ahol összeülhet a család. Ide terveztünk egy zenetermet, szaunát és egy társalgót is, és az a vízióm, hogy amikor már nagypapa leszek, akkor itt gyűlhet össze a família. Örülök, hogy közel leszünk egymáshoz, de mégsem annyira, hogy a fiatalok fejére nőjek

– tette hozzá Galambos Lajos.

Borítókép: Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi zenész a budapesti Kincsem Parkban (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.