Így forgat Budapesten Johnny Depp + videó

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy a sztárszínész miért sétálgat egy gitártokkal a kezében a magyar fővárosban.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MANDINER.HU2023. 04. 25. 17:34
DEPP, Johnny
San Sebastián, 2021. szeptember 22. Johnny Depp amerikai színész érkezik a 69. San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválra 2021. szeptember 22-én. A filmes seregszemlét idén szeptember 17. és 25. között rendezik a baszkföldi városban. MTI/EPA/EFE/Javier Etxezarreta Fotó: Javier Etxezarreta
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TikTok közösségi oldalon jelent meg egy rövid videó, amelyen az amerikai híresség a Gellért Hotel előtt látható egy stáb társaságában, egy gitárral a kezében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Depp már a hétvégén megérkezhetett Magyarországra, mivel egy rendezvény miatt nem kapott asztalt egy budapesti spanyol étteremben. Erről a vendéglátóhely számolt be a közösségi oldalán.

Ugyanakkor továbbra sem tudni, hogy mi célból érkezett a filmsztár Budapestre. Ami ismert, hogy Depp életében az utóbbi években felértékelődött a zene. Július közepén a Hollywood Vampires nevű formációval ad majd koncertet Budapesten. A zenekarban olyan legendás előadók a társai, mint Alice Cooper és Joe Perry.

Nem kizárt tehát, hogy a színész ehhez forgat jelenleg beharangozó videókat szerte a magyar fővárosban − írja a Mandiner.

A videót az alábbiakban tekinthetik meg:

Borítókép: Johnny Depp amerikai színész érkezik a 69. San Sebastián-i Nemzetközi Filmfesztiválra 2021. szeptember 22-én (Fotó: MTI/EPA/EFE/Javier Etxezarreta)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.