Nem szolgálták ki Johnny Deppet egy budapesti étteremben

A vendéglátóhely közösségi oldalán ismertette, miért nem kapott asztalt a népszerű színész.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Mindmegette2023. 04. 25. 10:20
DEPP, Johnny
London, 2020. július 13. Johnny Depp amerikai színész pere újabb tárgyalási napjára érkezik a londoni legfõbb királyi bíróságra 2020. július 13-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelõs szerkesztõje, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznõt. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga Fotó: Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy friss fotóból kiderült, hogy a Karib-tenger kalózai-filmek sztárja a Palotanegyed egyik tapasbárjában akart vacsorázni, viszont nem tudott sem leülni, sem pedig fogyasztani – számolt be róla a Mindmegette.

A spanyol étterem egy bejegyzésben árulta el, hogy az étteremben éppen esküvő volt, ezért nem volt hely a betérő vendégeknek, köztük Johnny Deppnek sem. Egy fotó erejéig azért összeállt a személyzet Depp-pel, aki a kép közepén farmerben, kockás ingben és napszemüvegben látható.

Ahogy lapunk korábban megírta, Johnny Depp néhány hónap múlva biztosan Budapestre jönne, ugyanis július 18-án a Hollywood Vampires nevű formáció ad koncertet a Sportarénában. Az amerikai szupercsapat tagjai: Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmithből Joe Perry és Tommy Henriksen gitáros.

Adrien Brody és Benedict Cumberbatch is a magyar fővárosban 

Nemrég Adrien Brody az ötvenedik születésnapját ünnepelte egy budapesti étteremben, majd Benedict Cumberbatch, a Sherlock és Doctor Strange sztárja tett látogatást az Operaházban.

Az előadásra a sorozat stábjának több tagja is elkísérte az angol sztárt, aki állva tapsolta meg a közreműködő művészeket, majd a színfalak mögött személyesen is gratulált a társulatnak.

Benedict Cumberbatch jelenleg az Eric című Netflix-sorozat forgatása kapcsán tartózkodik Magyarországon, amit várhatóan 2024 elején mutat be a streamingszolgáltató. 

Borítókép: Johnny Depp amerikai színész (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.