Kritikus, de stabil a hóeltakarítás közben balesetet szenvedett Jeremy Renner állapota

Hóeltakarítás közben szenvedett balesetet Jeremy Renner amerikai színész, aki kórházba került, szóvivője szerint állapota kritikus, de stabil – írta a Hollywood Reporter.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 02. 9:31
null
London, 2023. január 2. 2021. november 11-én készült kép Jeremy Renner amerikai színészrõl a Hawkeye címû film bemutatóján, Londonban. A színész képviselõje 2023. január 1-jén bejelentette, hogy Renner hóeltakarítás közben balesetet szenvedett otthonában, mentõhelikopterrel szállították kórházba. Állapota kritikus, de stabil. MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer Fotó: Vianney Le Caer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 51 éves színészt egyebek mellett a Bosszúállók és az Amerika kapitány című filmekből ismerheti a közönség.

A szóvivő szerint családja a színész mellett van.

A baleset körülményeiről egyelőre nem közöltek részleteket és azt sem pontosították, hol történt.

A filmes szakportál emlékeztet arra, hogy Jeremy Rennernek van egy birtoka a Nevada állambeli Reno közelében, és a térségben hóvihar volt.

Borítókép: Jeremy Renner amerikai színész (Fotó: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.