Előkerült Komár László titkos hagyatéka

Nem sokkal azután, hogy elhunyt Komár László egykori bizalmasa, akire az énekes tíz évvel ezelőtt rábízta a hagyatékát, a Bors megtalálta a rejtélyes üzeneteket hordozó kazetták mostani őrzőit. Mivel nekik nincs kapcsolatuk az énekes lányával, valószínűleg a lap révén találhatnak egymásra.

Forrás: Bors, Ripost2022. 10. 03. 14:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komár László tíz évvel ezelőtti halála előtt három mikrokazettát hagyott örökségül egy szem lányára, Karolinára, aki 18 éves korában juthat a felvételekhez - írja a Ripost magazin.

A zenész halála előtt már tudta, hogy nem él sokáig, ezért felkereste régi barátját, Stark Ferencet. Neki adta át a titkos üzeneteket tartalmazó kazettákat a lányának címezve.

 

Komár Karolina kezeihez. 2012. 02. 28.

 

– írta 2012-ben a művész saját kezűleg a borítékra.

Fotó: Az énekes kislánya megkapja valaha a csomagot? Fotó: Bors

Miután azonban Stark Ferenc hónapokkal ezelőtt meghalt, kétségessé vált a hagyaték sorsa. A Bors újságírója most megtalálta az elhunyt egyik fiát. A neve elhallgatását kérő férfi nem akart interjút adni, de annyit elmondott, hogy édesapja fontosnak tartotta Komár Lászlóval való barátságát, így az ő iránta érzett tiszteletből is teljesítik a végakaratát.

 

Testvéremmel együtt őrizzük Komár László titkos hagyatékát, s reméljük, átadhatjuk a lányának

 

– mondta a férfi, aki apja temetése után döntött úgy a bátyjával, hogy ha eljön az idő, valamilyen módon üzennek a hagyatékról Karolinának, aki két hét múlva tölti be a 18. életévét.

A Ripost cikke IDE, míg a Bors anyaga IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Komár László már tíz éve nincs közöttünk (Fotó: Bors)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.