Hajdú Péter és párja tavaszra tervezik az esküvőt

Rendkívül izgága lett Hajdú Péter és szerelme nyolc hónapos kisfia. A pár gőzerővel tervezi az esküvőt és a nászutat. De fiuk mellett alig marad idejük egymásra.

2022. 10. 26. 10:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pár kisfia nyolc hónaposan már sokkal aktívabb, mint a kortársai, így nagy kihívást jelent a szülőknek, akiknek alig marad idejük egymásra. A nászút jó alkalom lesz a kettesben töltött romantikázásra – írja a Ripost a Hot! magazin cikkére hivatkozva.

Hajdú Péter igyekszik kivenni a részét a gyermeknevelésből. Van, amiben kifejezetten ügyes, de vannak dolgok, amiket szívesebben bíz a párjára. Ráadásul, ahogy a baba elindult, úgy fokozódtak a vészhelyezetek is, minden pillanatban oda kell figyelniük a szülőknek – tudta meg a hot! magazin.

Nem szereti altatni, etetni, tisztába tenni, mégis apaszerelem van. Szerintem várakozáson felüli jó kapcsolat van köztük. Kialakult a rendszerünk is, éjszaka a fogacskák miatt mi még felébredünk ugyan, de hajnali 5-6 körül Peti felkel hozzá, és elaltatja. Különleges szuperereje van abban, hogy reggel 7-ig elaltassa, ezért nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyenkor még picit pihenhetek

– mesélte Eszter, aki a babázás mellett mindennap dolgozik az újpesti babyspában, majd hozzátette:

 

Sokkal nehezebb, mint valaha, hisz minden percben baj történhet! Életveszélyes a nyolc hónapos gyerekünk! A csend a legrosszabb, mert még a falon is felhúzza magát, sőt akkor is nagyot tud esni, ki tud csavarodni, ha tartom.

 

A fiatal édesanya egyébként már nagyon várja az esküvőt, de a nászutat talán még inkább, hisz akkor ismét elutazhatnak valahova édes kettesben!

 

Gondolkodni sincs időnk, de jövő tavasszal megejtjük az esküvőt, összeházasodunk! Még sehol nem tartunk a szervezéssel; magunkat ismerve valószínűleg két héttel előtte fogunk nekiállni! Helyszínt sem néztünk még. Annyit tudok, hogy közepes létszámmal tervezünk: 80-110 főre gondoltunk, ez a család és a barátok nagy része. Nagy elképzelések nincsenek, csak azt szeretnénk, hogy stresszmentes legyen, el tudjuk engedni magunkat, és maradandó élményeket gyűjtsünk. Messzi nászútra nem tudunk menni Domi nélkül, de nagyon vágyom egy közeli, meghitt helyre, ahol ismét kettesben lehetünk

 

– részletezte Eszter a lapnak, aki közben visszanyerte a régi alakját, így ez már nem akadálya annak, hogy megtartsák a nagy napot!

Hajdú Péter, szerelme és kisfiuk életéről további részleteket a Hot! magazin legfrissebb számában lehet olvasni.

A Ripost cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Hajdú Péter és családja (Forrás: facebook/hotmagazin)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.