Meglepő titkot árult el Tóth Gabiról a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Göghova Tímea vérbeli tehetség, éjjel-nappal gyakorol, hogy a legjobbat hozza ki magából, és most azt is elárulta, milyen a viszonya a mentorával, Tóth Gabival.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 10. 09. 19:14
Göghova Tímea
Göghova Tímea Forrás: TV2, BORS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabi a sokadik éve a Sztárban sztár leszek! zsűrijeként hihetetlen izgalmas időket tudhat maga mögött. Versenyzők sora fordult meg már a kezei között, és mindig megpróbálta a legjobbat kihozni az énekesekből. A „gabis” temperamentumot a legtöbben imádják! – olvasható a Bors cikkében.

Gabi egy rendkívül energikus asszony. És pozitív, önti beléd az erőt, mindketten ilyen pörgős csajok vagyunk, úgyhogy ez így nekem bejön!

– nyilatkozott nevetve Tímea, aki fantasztikus hangjával igyekszik a legjobban teljesíteni a ma este 19:15-kor induló, első Sztárban sztár leszek! élő show-ban, a TV2-n.

Az eredeti cikk ide kattintva érhető el.

Borítókép forrása: TV2

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.