Volt olyan, hogy lázasan adott koncertet Vastag Csaba

Hiába mondták az orvosok, hogy ne menjen, 40 fokos lázzal adott koncertet Vastag Csaba – írja a Ripost.

Forrás: Ripost2022. 10. 07. 14:15
VASTAG Csaba
Budapest, 2022. február 26. Vastag Csaba énekes a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum elõtt 2022. február 26-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volt, hogy egy nap 12 koncertet adott Vastag Csaba. Az énekes a Palikék világa by Manna Futtában című műsorában beszélt arról, hogy volt olyan korszak az életében, amikor semmire sem mondott nemet.

„A 12 az úgy volt, hogy reggel 10 órakor volt az első és hajnali négykor volt az utolsó. Akkor még ilyen 35 perces kis koncertjeink voltak” – mesélte a műsorban Vastag Csaba, aki elismerte sokáig a közönséget saját magánál is fontosabbnak tartotta.

Olyan dolgokat is megcsináltam, amiket magamtól nem csináltam volna meg különben. Értem itt például azt, hogy voltam úgy koncerten, hogy 40 fokos lázam volt és mindenki, még az orvos is azt mondta, hogy ne menjek el. Elbotlottam a küszöbben is, de így is elmentem

– emlékezett vissza.

Az énekes azonban úgy fogalmazott, ő már onnan jön, ahová mások mennek.

„Nem nagyon látom azt, hogy 50 évesen elkezdenék haverozni, meg bulikba járkálni. Meguntam már ezt az egészet” – mondta. Ha teheti, már inkább otthon filmet néz a menyasszonyával, vagy a kertben tevékenykednek. Úgy érzi, az apaságra is megérett.

Úgy gondolom, hogy talán most már vagyok ott, hogy egy kisgyereknek tudnék stabil hátteret biztosítani. Meg tudnék neki okos dolgokat is mondani...

 

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Vastag Csaba (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.