Miley Cyrus visszaköltözhet Malibuba

Az énekesnő nyolcmillió dollárért vett magának egy tengerparti házat.

Forrás: Origo.hu2022. 11. 13. 13:13
null
190210a1_372_20190210110100188.jpg Fotó: Axelle/Bauer-Griffin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyáron Miley Cyrus közel 15 millió dollárért adta el a hatalmas nashville-i birtokát, és most visszaköltözhet a kaliforniai tengerpartra. Az énekesnő ugyanis nemrég közel nyolcmillió dollárért vásárolt egy malibui luxusingatlant – olvasható az Origó cikkében.

Miley Cyrus visszaköltözhet Malibuba, ugyanabba a kaliforniai óceánparti városba, ahol a válása előtt férjével, Liam Hemsworth-szel lakott. Az énekesnő nemrég 7,9 millió dollárért (kb. 3,1 milliárd forint) vásárolt egy frissen felújított, lenyűgöző óceánparti kilátással rendelkező otthont

 – írja a Dirt.com.

Az 1999-ben épült, kastély méretű, több mint 610 négyzetméteres ház hat hálószobát és hat teljes fürdőszobát foglal magában. Az ingatlan ráadásul egy zárt területen van, elrejtve a hegyekben, egy hosszú felhajtó mögött.

A közel 6000 négyzetméteres telken van egy háromállásos garázs, valamint egy udvar, ahol további három autónak van hely. A hivatalos iratok szerint az ingatlant legutóbb 2018-ban adták el, akkor 5,8 millió dollárért. Az elmúlt években bérlők éltek benne.

A biliárdszobákkal és kandallókkal felszerelt, mediterrán stílusú házban öt vendéghálószoba található, melyekhez külön fürdőszoba tartozik. Az egyik szoba pedig könnyedén átalakítható akár irodává vagy edzőteremmé is.

A házat pázsit veszi körül, a kertben pedig egy úszómedence, egy emelt fürdő, valamint egy hatalmas betonterasz található, mely utóbbi ideális a napozók számára. Noha az ingatlan elszigetelt környezetben fekszik, autóval mindössze néhány perc alatt elérhetők Malibu legnépszerűbb bevásárlóegységei és éttermei.

Miley Cyrus valószínűleg a szomszédjaira sem fog panaszkodni, mivel olyan szupersztárok vannak köztük, mint Lady Gaga vagy Avril Lavigne.

A nemrég eladott nashville-i farm és a most vásárolt malibui ház mellett az énekesnőnek nemrégiben volt egy elegáns otthona a kaliforniai Hidden Hillsben, bár azt tavaly jelentős haszonnal eladta. A 29 éves sztárnak azonban jelenleg is van egy több millió dollárt érő háza a Los Angeles-i Studio City dombjain, melyet közel egy évtizede vásárolt.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Miley Cyrus (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.