időjárás 1°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Csapó Gábort felébresztették a mesterséges altatásból

Forrás: Bors
2022.11.11. 11:50 2022.11.11. 13:05
Csapó Gábort felébresztették a mesterséges altatásból

Azt ugyan továbbra sem tudjuk, hogy Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázónk milyen egészségügyi panasszal került be egy fővárosi kórházba, de a péntek délelőtti hír örömteli: a remek sportembert felébresztették a mesterséges altatásból – írja a Bors.

Csapó Gábort felébresztették a mesterséges altatásból a gyógyintézmény intenzív osztályán. 

Mi több, már azt is engedélyezték számára, hogy felügyelettel kiüljön az ágya szélére, tudatánál van – tudatta a Borssal az egykori olimpiai, világ- és Európa-bajnok pólós ismerőse.

A korábbi 272-szeres válogatott vízilabdázót szerdán légzéselégtelenséggel mentő vitte kórházba, mélyaltatásban tartották. Csapó Gábor drámájáról a Borstól értesült fiatalkori szerelme, Zalatnay Sarolta. Cini szerint ezt a meccset is meg kell nyernie a pólósnak.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
Borítókép: Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó, edző a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.