Csapó Gábort felébresztették a mesterséges altatásból

Szerdán légzéselégtelenséggel mentő vitte kórházba, eddig mélyaltatásban tartották.

Forrás: Bors2022. 11. 11. 11:50
Csapó Gábor
Budapest, 2014. június 4. Csapó Gábor olimpiai bajnok vizilabdázó, edzõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt ugyan továbbra sem tudjuk, hogy Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázónk milyen egészségügyi panasszal került be egy fővárosi kórházba, de a péntek délelőtti hír örömteli: a remek sportembert felébresztették a mesterséges altatásból – írja a Bors.

Csapó Gábort felébresztették a mesterséges altatásból a gyógyintézmény intenzív osztályán. 

Mi több, már azt is engedélyezték számára, hogy felügyelettel kiüljön az ágya szélére, tudatánál van – tudatta a Borssal az egykori olimpiai, világ- és Európa-bajnok pólós ismerőse.

A korábbi 272-szeres válogatott vízilabdázót szerdán légzéselégtelenséggel mentő vitte kórházba, mélyaltatásban tartották. Csapó Gábor drámájáról a Borstól értesült fiatalkori szerelme, Zalatnay Sarolta. Cini szerint ezt a meccset is meg kell nyernie a pólósnak.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.
Borítókép: Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó, edző a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.