Bodrogi Gyula már tudja, mi lesz az első dolga a járvány végén

A nemzet színésze türelemmel viseli a koronavírus-világjárvány okozta nehézségeket, de lélekben már az erdőket járja – írja a Ripost.

Forrás: ripost.hu2020. 12. 20. 18:22
null
Bodrogi Gyula Forrás: Markovics Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyulát hamarosan vadonatúj szerepben láthatják a TV2 nézői, hiszen ő alakítja a hamarosan induló Doktor Balaton című napi sorozat egyik központi figuráját, Duska bácsit. A 86 éves színészlegenda nagyon élvezi a humorral teli jelenetek forgatását.

– Fantasztikusan érzem magam ebben a fiatal és profi csapatban. Nagyon sokat nevetünk, hiszen egy remek humorral megírt sorozatról beszélünk. Persze mindig a közönség dönti el, hogy mi tetszik neki, de én bízom a Doktor Balatonban – mesélte Bodrogi, akinek csupán egyvalami hiányzik mostanában.

Bodrogi Gyula
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

– Nem kitörő örömmel, de betartom a koronavírus-világjárvány miatt meghozott szabályokat, hiszen ez a minimum, amit megtehetek. Ha nem dolgozom, akkor itthon vagyok, olvasgatok, nagyokat beszélgetek, vagy a tévét nézem. Viszont a vadászat szabadsága már nagyon hiányzik. Gondolatban és álmomban gyakran járom az erdőt. Éppen ezért, ha vége lesz ennek a fránya járványnak, az elő utam oda vezet majd – ábrándozott Bodrogi Gyula.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Bodrogi Gyulát mélyen megrázta Pécsi Ildikó elvesztése

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 80 éves korában, szombaton elhunyt Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A Bors megkereste az elhunyt művésznő pályatársát, a Nemzet Színészét Bodrogi Gyulát, akit olyan mélyen megrázott Pécsi Ildikó halálhíre, hogy képtelen volt megszólalni, sírva közölte, hogy nem tud nyilatkozni.

Meg vagyok rendülve – mondta, majd könnyek közt letette a telefont. A Ripostnak is csak röviden tudott nyilatkozni:

– Hirtelen megszólalni sem tudok. Tudtam, hogy betegeskedett, de nem gondoltam volna, hogy ekkora baj van. Engem váratlanul ért ez most… Sokat játszottunk együtt, a Lindában végig.

– Nem is tudom felfogni most ezt a szörnyű hírt, szavak nélkül maradtam – mondta a nemzet színésze.

Az Origónak azonban Bodrogi Gyula elmondta, kedvenc partnere volt Pécsi Ildikó.

– Imádtam vele dolgozni, isteni jó hangulata volt a forgatásoknak… Nem találkoztunk sokszor a munkán kívül, de úgy érzem, ez nem történhetett meg… Vidám, életrevaló, erős nő volt, a halálnak Pécsi Ildikó nevéhez semmi köze sincs – nyilatkozta Bodrogi, majd hozzátette: férje, Szűcs Lajos elvesztése után elhagyta magát, érthetően megtört.

– Erről mi nem beszéltünk… ez neki akkora fájdalom volt – mondta a legendás pályatárs.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.