Mihalik Enikő titokban férjhez ment és babát vár

Mihalik Enikő titokban megházasodott és nyárra várják első gyermeküket a férjével.

Forrás: MW2021. 03. 09. 15:46
Mihalik Enikõ
Budapest, 2011. május 9. Mihalik Enikõ modellt sminkelik a Gombold Újra! Divat a magyar elnevezésû rendhagyó öltözéktervezési pályázat divatbemutatóján a Szépmûvészeti Múzeumban. A felvétel 2011. május 8-án este készült. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szupermodell az Instagramon jelentette be, hogy mekkora fordulatok történtek az elmúlt néhány hónapban az életében – olvasható a beol.hu cikkében. Férjhez ment és gyermeket vár.

Mihalik Enikő modellt sminkelik. Fotó: MTI / Mohai Balázs

„2020 sokunk életében talán az eddigi legbizonytalanabb időszak volt. Az év előrehaladtával számunkra is úgy tűnt, a helyzet egyáltalán nem fog javulni. Az élet azonban mindig akkorra tartogatja a legnagyobb meglepetéseit, amikor az ember a legkevésbé számít rájuk. Dávidnak és nekem a tavalyi év vége olyan örömöket és izgalmakat hozott, amelyekről elképzelni sem tudtuk, hogy létezhetnek.

Kislányunk nyári érkezését és azt, hogy friss házasokként, szülőkként életünkben új fejezetet kezdhessünk, már alig várjuk”

– írja a bejegyzésben Mihalik Enikő.

Az eredeti cikk a frissen férjhez ment modellről IDE kattintva érhető el.

Korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy a világhírű modell, Mihalik Enikő komoly terveket szövöget. Az Amerikában élő, de a koronavírus-járvány miatt Magyarországon ragadt modell újra iskolapadba ült. Úgy tűnik, a modellkedés mellett egy újabb területen is szeretné kipróbálni magát, ami akár kiváló pénzkereseti lehetőség is lehet a számára, ha majd egyszer felhagy a modellkedéssel. Ha érdekli, melyik területet választotta a gyermekáldás előtt álló modell, kattintson IDE!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.