Szívmelengető ünnepi, családi fotókat posztolt Ákos

A Kossuth-díjas dalszerző, Kovács Ákos az Instagram-oldalán mutatta meg szeretteit Karácsony alkalmából – írta meg online felületén a Ripost.

Forrás: Ripost - mediaworks2020. 12. 26. 20:15
KOVÁCS Ákos
Budapest, 2020. november 26. Kovcs kos Kossuth-djas dalszerz, zeneszerz, klt, nekes a Szent Istvn-bazilikban, a kzmdia Jnak lenni j! cm jtkonysgi msorhoz tartott helysznbejrson 2020. november 26-n. MTI/Koszticsk Szilrd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felesége és gyermekei körében ünnepli a karácsonyt Ákos! A népszerű dalszerző az Instagram-oldalára töltötte fel a fotókat, amiből egy montázst is készített. Így nemcsak a szeretteit, hanem a feldíszített fát is alaposan szemügyre vehetik a Kossuth-díjas énekes követői.

„Együtt a család. Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek” – fűzte hozzá a bejegyzéséhez Kovács Ákos.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Sztárok érkeznek otthonunkba az ünnepekre

Az ünnepekre debütál Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncertjének felvétele az interneten. Szilveszterig több mint kétszáz felvétel kerül fel a nézhető listára. A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el, és mostanra csaknem 160 ezer koncertmegtekintésnél járnak a mindigTV GO alkalmazásában és weboldalán. Jelenleg 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani – közölték a szervezők. Mint írják, a Top 10 koncertmegtekintés között szerepelnek legendák és a mai kor zenészei is. Nézettségi sorrendben a következőképpen alakul a lista: Ákos, AWS, Bagossy Brothers Company, Bikini, Rúzsa Magdi, Edda, Balázs Fecó, Ganxsta Zolee és a Kartel, Dinamit, valamint a Best of Geszti. A mulatós kategória legnézettebb előadásai között van Szega Zoli, Báder Tibcsy, Szigeti Fercsi, Csocsesz és Bódi Csabi.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.