Keddtől lehet jegyet venni Az utolsó Jedikre

Az év egyik legjobban várt filmjéhez hétfőn előzetes is érkezik.

Földi Bence
2017. 10. 08. 14:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Lélegezz Csak lélegezz Kedd 10:00 órától országszerte elővételben kaphatók a mozijegyek Az utolsó Jedikre (12E) ! A részletekért érdeklődj a mozikban. HAMAROSAN ÉRKEZIK EGY ÚJ ELŐZETES IS!” – ezt írta a Star Wars hivatalos Facebook-oldalának magyar kiadása vasárnap délután egykor. Ugyanekkor az ország legnagyobb mozihálózata, a Cinema City Magyarország is közölte közösségi oldalán, hogy náluk is kedden tíztől indul a jegyértékesítés, online felületükön is.

„Remélem készen álltok az esetleges szerverösszeomlásra, kedves CinemaCity ” – cikkünk megjelenésekor ez a legnépszerűbb komment a mozihálózat posztja alatt. Nem véletlenül, hiszen a Cinema City online jegyértékesítési rendszere mind Az ébredő Erő, mind a Zsivány Egyes című első önálló Star Wars-film elővételekor összeomlott.

A bejelentés annak fényében is különösen érdekes, hogy a héten már elkezdtek arról szivárogni a hírek, hogy jövő hétfőn érkezik Az utolsó Jedik hosszú előzetese, valamint Amerikában a jegyértékesítés is megkezdődik. Éppen ezért e két ügyben kerestük a forgalmazó Forum Hungaryt és a Cinema Cityt. „Sajnos nincs erről infónk, illetve ha lenne, akkor sem mondhatnánk meg :(” – írta csütörtökön a Forum Hungary, a Cinema City pedig annyit közölt, tudomást fogunk szerezni a jegyelővételről. Nos, ez valóban megtörtént

A Cinema City egyébként közölte, Star Wars-maratont is tartanak majd, amelyen Az ébredő Erőt és Az utolsó Jediket is levetítik egymás után egy szünettel minden mozijukban, december 13-án, szerdán 15.30-tól. Tehát akik ezt a variációt választják, már a 14-i premier előtt megnézhetik a Csillagok háborúja nyolcadik epizódját. Mint írták, Az utolsó Jediket 2D és 3D szinkronos, 2D feliratos, valamint IMAX 3D és 4DX 3D verziókban is vetíteni fogják.

A Star Wars hivatalos csatornáin pedig azt közölte, hétfőn valóban érkezik a várva várt előzetes, ezt egy olyan videóval jelentették be, amelyben Luke Skywalker (Mark Hamill) okítja fénykardforgatásra Reyt (Daisy Ridley):

Ezt a fénykardokra koncentráló ízelítőt pedig a Good Morning America c. műsor Twitter-oldala posztolta, ugyancsak magyar idő szerint délután egykor:

Érezzük, micsoda gépezet működik már a Disney tulajdonában álló Lucasfilmnél: előzetest beharangozó videókat láthattunk az előbb A hivatalos verzió szerint az amerikai keleti parti 20.15-kor (magyar idő szerint ez kedd hajnali negyed három) kezdődő amerikaifoci mérkőzés szünetében adják le az előzetest. A filmet Rian Johnson rendezte, és egy magyar lány, Nemes Zoé is szerepel benne.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.