Ezerarcú Guszti

Ha nincs ellene ez az ügyészségi cécó, nyilván Kőrös Gusztáv is elment volna a Gyurcsány-párt vasárnapi kampánynyitójára. Miért is ne?

2019. 04. 16. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha nincs ellene ez az ügyészségi cécó, nyilván Kőrös Gusztáv is elment volna a Gyurcsány-párt vasárnapi kampánynyitójára. Miért is ne? Ha már a milliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba meg a nagyszájú Nagy Blanka ott lehetett a dzsemborin, ő, az egykori DK-tag miért ne? Csak gazdagította volna a palettát… Sajnos a piszok Központi Nyomozó Főügyészség épp most emelt vádat Guszti és cimborái ellen valami befolyással üzérkedés miatt. Percre sem hagyják nyugton szegényt. A vád szerint hősünk rávette ismerősét, adja ki magát ügyvédnek, és ajánlja fel egy lekapcsolt vállalkozónak, hogy jó pénzért közbenjár szabadlábra helyezése és a nyomozás megszüntetése érdekében. (Elképzelem az IQ-állományát annak a vállalkozónak, aki Kőrös Gusztávban látja a kivételes embert, aki elsimítja a gazemberségeit.)

Megjegyzem, nemcsak külsőre, de balhészervezésben, pofátlanságban is nagy formátumú Guszti, az emlékezetes bajai videóhamisítás főszereplője. Jó példa erre, hogy a balhé után még kártérítést is követelt a megbízó szocialista párttól, mondván, csúnyán becsapták őt, azóta rajta röhög a nagyvilág. Még el sem ültek a hullámok, Kőrös már „kommandósként” bukkant fel a bűnügyi hírekben. (TEK-öltözetbe bújva cimboráival nyolcvanmillió forintot akasztott le egy Kaposvár környéki vállalkozóról. Éppen kasszírozgatott a „kommandó”, amikor megérkeztek az igaziak.) Ám még ez sem vette el Guszti kedvét, ha rajta múlik, a 2018-as országgyűlési választáson is elindul. Pár órára ki is jöhetett az előzetesből kampányolni, de aztán visszavitték. Azóta is a kaptárban van. Terveket sző. Zümmög.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.