Meg ne tudják otthon!

Nemzetközi szexuális felvilágosító programokat indít az Egészségügyi Világszervezet az ENSZ gyermekgyámolító testületeivel karöltve.

2019. 07. 01. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzetközi szexuális felvilágosító programokat indít az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az ENSZ gyermekgyámolító testületeivel (UNESCO, UNICEF) karöltve. Ennek keretében olyan hiánypótló ismeretekhez juthatunk, mint a 0–4 éves korú gyermekek helyes maszturbációoktatása vagy például a tizenkét éves kamaszok szexuális jogainak tudatosítása az érintettek részére. (Mindez azért érdekes, mert még az ENSZ egyezményes elveivel is szembemegy…) Fontos: a felvilágosítást a gyermek még a szülei előtt is tartsa titokban. Fütyülj a családodra, te, az egyén vagy a lényeg!

Minél kevesebb a közösség, annál jobban formálható a társadalom. Ismerős.

A jelek azt mutatják, hogy mindhárom szervezetet megtámadta a liberális hülyevírus. A WHO például pár éve már azt is bejelentette: a transzneműséget nem sorolja a mentális rendellenességek közé, csupán egyfajta szexuális állapotként értékeli. Szerencsére a többség úgy látja, ez az egész egy szimpla áltudományos hazudozás. „Tudományos alapon fertőzik az ifjúságot. Felkarolnak mindenféle devianciát, és azt megpróbálják ráerőltetni egészséges lelkületű emberekre” – írja egy „régimódi” kommentelő.

Tényleg csak a liberalizmus hülyítette meg ezeket a szervezeteket? Vagy prózaibb okok vannak a hangzatos programok mögött? Olvasom, az „orvosi tanácsadás” mellett pubertáskorban esedékes „nemi késleltetésről”, hormonkezelésről, nemátalakító műtétekről és egyebekről is szó van. Hogy a gyengébbeknél is leessen a tantusz: komoly pénzekről.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.