Pedofília, gasztrocsúcs

Öt éve még a megboldogult Népszabadságban (A pedofil is ember), most a Hvg.hu-n (Fölháborodás helyett) nyúl pedofil honfitársaink hóna alá Révész Sándor publicista és szexológus.

2019. 09. 10. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt éve még a megboldogult Népszabadságban (A pedofil is ember), most a Hvg.hu-n (Fölháborodás helyett) nyúl pedofil honfitársaink hóna alá Révész Sándor publicista és szexológus. Mostani munkájából idézek: „A pedofília nem büntetendő cselekmény! Mivel nem cselekmény. Hanem vágy. Gyerekekre irányuló szexuális vágy. (…) Ha büntetnék valamennyi szexuális irányultságot, amelytől hajtva bűncselekményeket lehet elkövetni, akkor a társadalom túlnyomó részének börtönben lenne a helye.”

Ha jól értem, mindannyian potenciális bűnözők vagyunk.

Kellő bűntudattal, szűkölve idézek tovább: „Nekik [a pedofiloknak] azzal a reménytelenséggel kell élniük, hogy soha nem élhetik ki bűncselekmény elkövetése nélkül a vágyaikat. Soha nem élhetik azt ki anélkül, hogy valami nagyon rosszat tennének éppen vágyuk tárgyával, akibe szerelmesnek érzik magukat. […] Milyen élethelyzet ez?” Szinte barikádra hív a lánglelkű szerző. (Nem vitatom, nehéz lehet a cukros bácsik élete – dacára ennek, én, a maradi nagypapa azért csak orrba vágnám, ha a kisunokámhoz sündörögne egy ilyen…)

Felgyorsult világunkban a liberális agymenések is felpörögtek. Miért épp azok ne? Olvasom, hogy egy svéd tudós azt állítja: a jövőben várható élelmiszerhiány megoldása az lenne, ha – fogóddzunk erősen! – megennénk a halottainkat. Magnus Söderlund a stockholmi televízió egyik adásában, A jövő élelme címmel megrendezett „gasztrocsúcs” kapcsán állt elő nyers ötletével. Az emberiség fogyassza el önmagát, sugallta a prof. Egyem a szívét!

Szivárvány, pedofília, kannibalizmus… Haladni kell a korral.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.