Zárt körű rendezvények

Orbán Viktor miniszterelnöknek az évkezdő sajtótájékoztatóján tett kijelentése – nem pénzjutalom, hanem büntetés jár a bűnözőknek – zene füleinknek.

2020. 01. 14. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta Hagyó Miklós kiérdemesült zsivány, a szocialisták egykori főpolgármester-helyettese (a „nokiás Hagyó”) Strasbourgban bepanaszolta az őt penészes, poloskás cellában őrző magyar börtönhivatalt (közvetve az államot), majd fölmarkolta a neki ezért megítélt öt és fél millió forintot, egyre több fogvatartott veszi észre, hogy az ő cellája is „poloskás”. A börtönbiznisz mára iparággá vált. Az évek során feljelentés­akták tucatjai árasztották el az Emberi Jogok Európai Bíróságát. Mi is megírtuk, hogy nagyjából tízmilliárd forintjába került eddig a magyar adófizetőknek a Soros-hálózat által is ösztönzött és támogatott börtönbiznisz, vagyis az, hogy egyes ügyvédek milliós kártérítéseket járnak ki a rossz börtönkörülményekre hivatkozó anyaszomorítóknak. Pél­dául annak az ifj. H. Dezsőnek, aki 12 évvel ezelőtt többedmagával meglincselte Szögi Lajost Olaszliszkán. Az ifjú lator a tömlöc komforthiányára hivatkozva (kényelmetlen árnyékszék, hiányzó klíma stb.) beperelte a magyar államot Strasbourgban, ahol meg is ítéltek neki ötmillió forintot. Csak 2015 tavasza és a következő év februárja között több mint másfél millió eurót (nagyjából félmilliárd forintot) szavazott meg az Emberi Jogok Európai Bírósága a forgalomból kivont gonosztevőknek. Míg a bűnözők az állítólagos poloskák miatt vakaróznak, a magyar hatóságok amiatt, hogy miből fizessék ki a megtollasodott pernyerteseknek az újabb zsákmányukat.

Orbán Viktor miniszterelnöknek az évkezdő sajtótájékoztatóján tett kijelentése – nem pénzjutalom, hanem büntetés jár a bűnözőknek – zene füleinknek. Az ügyeskedő latroknak a finálé.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.