Szexuális átmenet

Nem lesz egyszerű kiigazodni az egyre kacifántosabb szex-KRESZ okozta nyelvi kalamajkában, kivált a magamfajta régimódi embernek.

2021. 04. 03. 6:56
null
Fotó: Katona_Vanda
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Változatlan hévvel zajlik az emberiség szervezett hülyítése. Most például, ahogy arról a CitizenGo konzervatív érdekvédelmi szervezet beszámolt, elkezdődött az Európai Bizottság által szorgalmazott LMBTQ 2025 stratégia genderdogmáinak megvalósítása. Elsőre egy olyan dokumentumot hagytak jóvá, amely a polkorrekt szóhasználatról rendelkezik. Ebből szemezgetek. Kerülendő az anya, apa elnevezés, helyette a szülő, gondozó megszólítás javasolt. Ne használjuk a nemváltoztatás szót se, mondjuk úgy: szexuális átmenet. Lejárt az ideje a melegházasság szónak is, legyen inkább egyenlőségen alapuló házasság stb.

Nem lesz egyszerű kiigazodni az egyre kacifántosabb szex-KRESZ okozta nyelvi kalamajkában, kivált a magamfajta régimódi embernek. (Én speciel férfi létemre a nőket szeretem. Nem lesz ebből valami bajom…?) Elég ijesztő a helyzet. Parti Nagy Lajos koszorús íróember jómúltkor ezt mondta: „Bízzunk benne, lesz még Magyarországnak LMBTQ-miniszterelnöke!” (Vagy -elnöknője – ha ciklus közben úgy dönt…) Hűha!

Tetszik, nem tetszik, illetékes helyen kiadták a jelszót a világ felforgatására. Az alapoknál kezdik, a férfi-női szerepek átalakításánál. Persze, mint mondják, kizárólag a demokrácia és az emberi jogok kiszélesítése érdekében. Vannak viszont olyanok, akik úgy látják, elmebeteg anarchisták nemi identitászavarban és feltűnési viszketegségben szenvedő balekok háta mögé bújva provokálják a világot.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-élharcossal, liberális párttal, ha a kificamodott emberek gyámolításával már nem lehet több szavazatot szerezni. Lesz nagy vakarózás a romkocsmákban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.