idezojelek

„Homályos bölcső”

Illetékes helyen jó ideje kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ennek megfelelően minden hájjal megkent, dörzsölt anarchisták kavarnak köröttünk.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Illetékes helyen jó ideje kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ennek megfelelően minden hájjal megkent, dörzsölt anarchisták kavarnak köröttünk.

A melegfront kiváló terep, nemi identitászavarban és feltűnési viszketegségben szenvedő balekok háta mögé bújva lehet provokálni a világot – persze szigorúan a demokrácia és az emberi jogok kiszélesítése érdekében. Iskolapélda erre a La Repubblica olasz napilapnak minap interjút adó Dombos Tamás panaszáradata. A Háttér Társaság alapítója klasszikus fekáliamixer. Hallgassuk csak! „Magyarország tizenkét éve homályos bölcső azoknak, akik igényt tartanának az LMBTQ-jogaikra – kezdi zavaros fejtegetését, majd oda lyukad ki, hogy Budapest toleráns város, a gondok vidéken vannak, ahol az állampolgárokat átitatja az állami propaganda; a média a Fidesz szolgálatában áll.” Ráadásul, teszi hozzá a cipófejű hátteres vezér, a piszok kormány megpróbál párhuzamot vonni a pedofilok és az LMBTQ-közösség között. Megtudjuk azt is, hogy mindeközben a nép 59 százaléka támogatná a melegházasságot. (Gondolom, ez Pulai András Publicus Intézetének mérése.)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem a melegekkel van baj, hanem a háttértársaságokkal!” – írja egy hozzászóló. Egy másik úgy látja: „Ha ezt a belvárosi vízgereblyézőt kitennék egy tanyára, fél éven belül éhen halna. Legföljebb a vadkendert találná meg.”

Én meg arra vagyok kíváncsi, mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-harcossal, liberális panaszkodóval, ha majd egyszer a kificamodott emberek gyámolításával már nem lehet tovább ügyeskedni. Ha elfogy a kereslet az átlátszó melegdumákra. Ez a Dombos például elmegy dolgozni? Na, ne…

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.