Tudod, melyik híres sportolótól idéztünk?

Az élsportolók bárki számára szolgálhatnak motivációval és lendülettel a mindennapokban – akár tettekkel, akár szavakkal.

Forrás: unilife.hu2021. 05. 16. 12:59
BECKHAM, David
David Beckham egykori angol labdarúgócsillag, az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) jószolgálati nagykövete felszólal a gyermekek világnapján az ENSZ New York-i székházában 2019. november 20-án Fotó: Kena Betancur Forrás: MTI/EPA/EFE/Kena Betancur
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élsportolók bárki számára szolgálhatnak motivációval és lendülettel a mindennapokban – akár tettekkel, akár szavakkal. Sokszor megszólalásaik ugyanolyan híressé válnak, mint eredményeik – írja az UniLife. Felismered, kihez tartoznak ezek az idézetek?

A kvízt ITT töltheted ki.

David Beckham egykori angol labdarúgócsillag, az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) jószolgálati nagykövete felszólal a gyermekek világnapján az ENSZ New York-i székházában 2019. november 20-án
Fotó: MTI/EPA/EFE/Kena Betancur

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.