A TV2 levelét megírta

Sorosról kérdezett minket a TV2, megkésve bár, de azért válaszolunk.

Tóth Szabolcs Töhötöm
2017. 04. 17. 7:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy egész napos hosszú műszak után sajnos csak éjszaka nyugtáztam, hogy szerkesztőségünk központi e-mail-címére, ahová nap mint nap rengeteg sajtóközlemény és kéretlen reklámüzenet is érkezik, a TV2 újságírónője fontos kérdéseket küldött.

Ez felettébb szerencsétlen fejlemény, ám mentségemre szóljon, hogy a TV2 eddig csak ijesztőnek ható bulvársztárokról, még furábbnak ígérkező valóságshow-król küldött leveleket, amelyeket sosem mertem megnyitni.

Ez a levél azonban így szólt:

A CÖF szóvivője szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint az ellenzéki média Soros György által pénzelten összehangolt támadást indított Magyarországgal szemben.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk megkérdezni, hogy Soros György befolyásolja-e a szerkesztőség munkáját. Ha igen, akkor hogyan? Hány szerkesztő, újságíró végzett a Soros-egyetemen? Igaz-e, hogy újságírás helyett politikai szándékot szolgálnak ki egy milliárdos kénye-kedve szerint? Igaz-e hogy a tüntetések méretéhez képest azért kapnak eltúlzottan nagy felületet, mert erre vonatkozó kérést kapott a szerkesztőség?

A ma esti Tényekben szeretnénk a válaszokat közölni a CÖF szóvivőjének állítása mellett, kérem szépen, hogy válaszoljon addig!

Köszönettel,

SZEKSZÁRDI ZSUZSANNA

riporter

Kedves Zsuzsanna!

Bár  – az Origóval egyetemben – remek összeállításukkal a választ nem tudták megvárni, levelére így megkésve is az alábbi kimerítő információt tudom adni:

Nem igaz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.