Ezeknek semmi nem drága – a saját tragédiájuk sem

Azon polgártársaink, akik bedőlnek a Gyurcsány-szélhámosok rémhírkampányának, az életükkel fizethetnek tévedésükért.

Ágoston Balázs
2021. 04. 02. 14:33
Gyurcsany
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó hír, hogy egyre nagyobb fordulatszámon pörög a magyar oltókampány. Hazánk Málta mögött második az uniós rangsorban a lakosságarányos vakcináltság terén, köszönhetően a magyar kormány ebbéli sikeres munkálkodásának és polgártársaink fegyelmezett felelősségtudatának.

Annál gyomorforgatóbb és veszélyesebb az oltásellenes ágálás, ami egészen megdöbbentő módon nemcsak paranoid kényszerképzetektől gyötört ezoterikus őrültek sajátja (persze e zaklatott lelkek kártétele sem vehető félvállról), hanem a politikai fősodor napirendjének szerves része.

Igen, sajnos az oltásellenesség mögött hagyományosan fellelhető irracionális őrület mellett megjelent a politikai számításból fakadó embertelen aljasság.

Nem kertelünk: a Gyurcsány vezette hazafiatlan népfront (indokolatlan eufemizmussal: ellenzék) sunyi kígyónyelvűsége emberéletekbe kerül. A velejéig embertelen moslékkoalíció kezdettől beteg nyállal fröcsögve átkozza a magyar kormányt, amiért az nem várt bárgyún a tanítanivalóan, nem kicsit, hanem nagyon – fogalmazzunk nyomdaképesen – elszúrt vakcinabeszerzésre, hanem egyes cégek üzleti érdekeit, pláne ostoba ideológiai szempontokat figyelmen kívül hagyva orosz és kínai oltóanyagot is beszerzett. A gyűlölködő ordítozásban az idegen zsoldban ártó siserehad zsigerileg kódolt magyarellenes rasszizmusa is megnyilvánult, hiszen a keleti vakcinák elleni bizalmatlanság szítása logikusan azt jelenti, hogy az ő szemükben a magyar gyógyszerészeti hatóság szakemberei kevesebbet érnek, mint a brüsszeliek. Ismert, régi nóta ez: aki és ami magyar, az rossz, az idegennek ellenben imádattal hajbókolnak.

Minderre legyinthetnénk, ha az oltási kampány nem lenne egyben versenyfutás az idővel; a klasszikus film címét idézve maraton életre-halálra. Szó szerint.

Azon polgártársaink ugyanis, akik bedőlnek a Gyurcsány-szélhámosok rémhírkampányának, az életükkel fizethetnek tévedésükért.

Persze tudjuk, a moslékkoalíciót hatalomba gyűrni igyekvő agitátorok nem is titkolják, hogy minden emberhalál úgy kell az infernális gyülevészeknek, mint egy falat kenyér. Kihasználni a gyászt, szavazatra váltani a fájdalmat – ez a legújabban meghirdetett politika.

És ennek immár a sajátjaik is áldozatul esnek. Penz András, a Gyurcsány-párt kistarcsai önkormányzati képviselője maga is kivette részét a keleti vakcinák elleni rémhírhadjáratból. Tragikus módon azonban a nyugatiakat már nem várhatta ki, március végén belehalt a koronavírusba. Ha elfogadja a keleti oltóanyagot, talán ma is élne.

Pártját azonban nem rendítette meg a tragédia. Szemernyi bűntudat, kétely, lelkiismeret-furdalás nélkül folytatják a bújtatott magyarellenes rasszizmussal is súlyosbított rémhírkampányukat, elbizonytalanítva ezzel az emberek egy részét – szerencsére kisebb hányadukat, de ha csak egy honfitársunk is súlyosan megbetegszik, akár életét veszti azért, mert a szélsőségesek agitációjának hatására elutasította valamely keleti oltóanyagot, az a moslékkoalíció feljegyzésektől feketéllő bűnlajstromát fogja tovább növelni.

A lelketlen kígyónyelvűek persze, míg hideg kíméletlenséggel kimódolt hazugságaikkal igyekeznek polgártársainkat eltántorítani, gondosan beoltatják magukat. Némelyek a sorukat sem várják ki. Az MSZP-ből 2018-ban kilépett, a moslékkoalíció által támogatott gyöngyösi polgármester, Hiesz György már január elején beadatta magának a vakcinát, ahogy Budapest XI. kerületének gyurcsányista helytartója, László Imre is. Ő meg is magyarázta, mondván, eredendően orvos volna, diplomáját nem doktor Bubótól kapta, így a maga részéről nem talál kivetnivalót abban, hogy az egészségügyi dolgozók sorában oltatta be magát, annak ellenére, hogy 2015 óta hivatását sutba hajítva, politikára váltva Gyurcsánynak gazsulál – vagyis nem egészségügyi dolgozó, hanem polgármester, a jobb sorsra érdemes Újbuda vesztére.

A hazafiatlan népfront vezére, Gyurcsány is beoltatta immár magát, meglepő módon még azt is elismerte, hogy a vakcinálás gyorsan, jól szervezetten zajlott. Talán egy stampedlival többet vett be, és nem figyelt oda, így eshetett meg, hogy maga cáfolta moslékkoalíciója másik elnyűhetetlen hazugságát, miszerint az oltás kaotikus, zűrzavar van, és összeomlóban az egészségügy. Ezután már nehéz lesz ezt hazudni. De meg fogják oldani, szemernyi kétségünk se legyen. És közben számolgatják, hány szavazatot érhet egy emberélet. Mert ezek mind be vannak oltva: együttérzés, emberség, tisztesség ellen.

A szerző újságíró

(A borítóképen Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.