idezojelek

Balliberális mesevilág és a migráció valósága

Térségünkben hatalmas gondokat okoznak az illegális bevándorlók, akiknek a távol tartása nagyon is észszerű és szükségszerű.

Cikk kép: undefined
Fotó: Kurucz Árpád

A Nemzeti Információs Központ nemrég megerősítette, hogy a választási kampány időszakában a hazai baloldal több mint négymilliárd forintot kapott külföldről. Az Állami Számvevőszék részjelentése ezzel kapcsolatban arról számolt be, hogy e tekintélyes pénzösszeg jó részét az érintett pártok törvénytelenül használták fel. Mondhatnánk, ez a kellemetlenség eltörpül a legújabb franciaországi zavargásokhoz képest. 

Ám a rémisztő képsorokat és híreket látva és hallva az ember arra gondol, mi lenne nálunk, ebben a békés, élhető és szerethető országban, ha nem az ellenzék által sokat gyalázott Orbán-kormány lenne hatalmon.

 Még belegondolni is rémes, hogy mi lenne itt, ha a migránskvótát lelkesen támogató balliberális népség kezében lenne a kormányrúd.
Igaz, időbe telne, amíg az illegális migráció és a párhuzamos kultúrák megerősödése nyomán a franciaországihoz hasonló állapotokkal kellene szembenézni, de ne legyenek kétségeink, előbb-utóbb eljutnánk a „társadalmi haladásnak” erre a szintjére. Vajon miként néznénk ki a határkerítés és határvadászok nélkül, mivé tenné az országot a százezer számra, akadálytalanul beözönlő azonosíthatatlan migráns grasszálása és randalírozása? Csupán négy éve jelent meg magyarul Laurent Obertone könyve, a Gerilla – Franciaország végnapjai. Ezt a könyvet, majd az ezt követő második kötetet egyesek merész túlzásnak, fantázia szülte jóslásnak tartották, de nagyon úgy tűnik, hogy az abban leírtak kezdenek megvalósulni. 

Jórészt a globalizációt támogató, gerinctelen macroni politikának köszönhető, hogy Franciaország egyre nagyobb léptekkel halad a polgárháború felé.

Ezt a felfordulást és káoszt már nem lehet szőnyeg alá söpörni, nem lehet elhallgatni, hazug propagandával másnak láttatni, mint ami. Gyurcsány Ferenc, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Gyöngyösi Márton, Botka László, Tordai Bence, Niedermüller Péter, Gréczy Zsolt, Márki-Zay Péter és tár­saik a nyugati migrációpolitika kapcsán már nem prédikálhatnak műbalhéról és kormányzati hazugságról. Nem mondhatnak olyan zöldségeket, mint a szivárványos zászlót lengető Karácsony Gergely, aki pár éve a közösségi oldalán rajongott a multikulturális társadalomért, mondván, hogy 

egy sokszínű, különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező közösség erősíti és előreviszi Magyarországot.

Ma már a szemünk előtt zajlik, hogy egy ilyen „közösség” merre viszi Franciaországot, ahol valamivel gyorsabb a „haladás”, mint a hasonló folyamatok jeleit mutató Svédországban, Belgiumban vagy Németországban. A magyar választópolgárok többségének hála Magyarországon nem a baloldal kormányoz, és remélhetőleg később sem fog. A tehetségtelen hazai ellenzék károkozása szerencsére messze elmarad attól, amire kormányra jutva képes lenne. Persze a külföldről érkezett több milliárdos kampánypénzek törvénytelen felhasználása se kutya, és ezenkívül is bőven van mit a számlájukra írni, de azért örüljünk, hogy a jelenlegi gondjaink eltörpülnek a franciáké mellett.

Ellenzékünk sajnos semmiből nem tanul. Hiába jönnek riasz­tó hírek nyugatról, ez a társaság makacsul hajtogatja a migrációval kapcsolatos nézeteit.

 Miként arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Bauer Tamás, a DK alapítója, egykori SZDSZ-es politikus a Klubrádióban fejtette ki minap, hogy hazánknak nagy szüksége van a bevándorlókra. Ő természetesen nem a felgyújtott autókat, megtámadott rendőröket, kifosztott üzleteket hiányolja, hanem az Európai Bizottság migrációs csomagjának támogatását. Hallhattuk tőle a balliberális tábor jól ismert érveit a társadalom elöregedéséről, a fogyatkozó munkaerő pótlásáról, valamint arról, hogy „nem lesz Magyarországon addig működőképes egészségügy, amíg nem engedik a bevándorlást hivatalosan, legálisan”. (Ezzel kapcsolatban mintha fehér folt mutatkozna a DK alapemberének felkészültségében, merthogy legálisan lehetséges a bevándorlás Magyarországra.) Bauer évi ötven- és hetvenezer közé teszi azoknak a migránsoknak a számát, akikre szerinte szüksége lenne az országnak.
Ezzel szemben a napnál világosabb, hogy a valóság nincs köszönőviszonyban a balliberális mesevilággal. 

Térségünkben hatalmas gondokat okoznak az illegális bevándorlók, akiknek a távol tartása nagyon is észszerű és szükségszerű, része a józan migrációs politika gyakorlatának. 

Amíg nemzeti érdekeket védelmező kormányunk van, addig nem kell attól tartanunk, hogy idegen kultúrájú, beilleszkedni képtelen tömegek borítják lángba a városainkat, támadják rendfenntartónkat, templomainkat és intézményeinket.

A szerző író, újságíró

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke (Fotó: Kurucz Árpád / Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Te csak nácizz, boldog Ausztria!

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Európa nagyhatalmai önmaguk fő ellenségei

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Gyalog galopp – német verzió

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Magyarország nincsen egyedül!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.