idezojelek

A gombafelhőbe belevigyorgó zombi

A queer jegyében alakítják át az USA atomstratégiáját, beleértve a nukleáris intézmények személyzeti politikáját is.

Kárpáti András avatarja
Kárpáti András
Cikk kép: undefined

A 2001 szeptembere óta terrortámadástól rettegő és óvintézkedések tucatjaiba burkolódzó USA mára odáig jutott, hogy a jelenlegi demokrata párti vezetés maga kísérti a sorsot egy újabb merénylet kapcsán. Mindezért pedig a szélsőséges woke-ideológia kritikátlan térhódítása a felelős. De nézzük, mi az a mozzanat, az a jel, ami egyértelműen és félreérthetetlenül megmutatja ezt!

Az amerikai atompolitika egyik csúcsszervéhez, a Nemzeti Nukleáris Biztonsági Igazgatósághoz nemrégiben különleges asszisztensként neveztek ki egy olyan nőt, nevezetesen Sneha Nairt, aki nem mást hirdet, mint hogy a queer elmélet – korábbi nevén meleg- és leszbikustanulmányok – jegyében kellene átalakítani az USA atomstratégiáját, beleértve a nukleáris intézmények személyzeti politikáját is.

Nair egyebek mellett azt sürgeti, hogy kifejezetten a külföldi kapcsolatokkal rendelkező (!) etnikai kisebbségek kerülhessenek érzékeny, nemzetbiztonságilag releváns pozíciókba. Mindezt pedig a sokszínűség liberális eszméje (!) jegyében. Shakespeare után szabadon akár azt is mondhatnánk, hogy „országomat egy kvótáéért”! Mégpedig azért, mert Nair a fehér munkavállalókat nem tartja alkalmasnak arra, hogy észrevegyék és megakadályozzák, ha a „fajtársaik” az úgynevezett fehér felsőbbrendűség soviniszta eszméit terjesztik a nukleáris szektorban, ezzel pedig kvázi kollektíve nemzetbiztonsági kockázatként bélyegzi meg az europid rassz képviselőit. Magyarul eléggé rasszista.

Nem arról van szó, hogy Sneha Nair a kinevezését követően őrült volna meg és emiatt kezdett el értelmetlen dolgokat hangoztatni. A Biden-adminisztráció döntéshozói ugyanis nagyon is tisztában voltak azzal, hogy Nair miként gondolkodik, hiszen a nő egy tavalyi cikkében részletesen fejtette ki a szürreális, se füle, se farka nézeteit a woke és az atompolitika viszonyáról.

Joggal tételezhetjük tehát, hogy a demokrata párti vezetés épp ezért ejtőernyőztette őt a Nemzeti Nukleáris Biztonsági Igazgatóságba.

Márpedig ha ez a helyzet, akkor elgondolkodtató, hogy a Biden-adminisztráció mit akart ezzel elérni. Sneha Nair ugyanis nem pusztán felforgató nézeteket hirdet, hanem olyan megfoghatatlan állításokat is tett, amelyekbe utólag tetszőlegesen bármi beleérthető. Így például azt is említette az ominózus, 2023-as cikkében, hogy „queerebbé” tenné az amerikai atomarzenált.

A queer szó egyebek mellett azt jelenti, hogy homoszexuális, bizarr vagy furcsa és a többi jelentésárnyalata is rokon­értelmű ezek valamelyikével. Értelme viszont egyik változatban sincs a szókapcsolatnak. Homoszexuálisabb atomarzenált? Vagy furcsábbat, bizarrabbat? Ezzel vajon azt akarják tesztelni, hogy milyen mélységeket „dönget” az amerikaiak intelligenciája, a közügyek iránti érdeklődése vagy a kritikai érzékenysége? Netán mindezt együtt?

Mindenesetre komoly figyelmeztetés, hogy a fentebb vázolt – innen nézve mondhatjuk bátran – sületlenségeket mindenféle érvelés nélkül akarják eladni az embereknek. Ezzel valószínűleg 

ismét egy lépéssel közelebb kerültünk a baloldal régóta dédelgetett „emberideáljának” megvalósulásához. Vagyis egy olyan legóemberéhez, aki se nő, se férfi, hanem egy szabadon alakítható képződmény. Aki nem kérdőjelez meg semmit, és elhiszi, hogy lehet belőle akár delfin vagy hűtőszekrény is, ha csukott szemmel erre gondol, emellett pedig kinyilatkoztatásként tekint mindarra, amit az éppen aktuális balliberális ideológia diktál neki.

Például hogy ne legyen jövőképe, felejtse el a jól felfogott érdekét, csak a pillanatban éljen, amit a hagyományos értékek iránti gyűlölet és rombolásvágy fűt. Egy olyan liberális zombi az álmuk, aki, ha már csak ez marad, még a saját feje fölött kerekedő gombafelhőbe is belevigyorog.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Százezrek a romok alatt

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Hangulatkeltés a magyarok ellen

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Mi kell a politikai harchoz?

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hamis próféták, influenszerek

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.