„Akiknek volt egy kis véleményük, el kellett jönniük Újpestről”

Balajcza Szabolcs állítja, nagyon sok mindennek kell változnia ahhoz, hogy visszatérjen Újpestre.

Radványi Benedek
2017. 06. 28. 6:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Újpest FC-től 11 év után, a szezon végén az NB II-es Siófokra igazoló kapus, Balajcza Szabolcs az M4sport.hu-nak tálalt ki volt klubja helyzete kapcsán.

„Ennyi idősen már nem férek bele abba a koncepcióba, viszont Balogh Balázs elküldése nem a koncepcióról szól, ő huszonhat éves. Végig kell nézni azokon a neveken, hogy Kabát Péter, Dusan Vasziljevics, Asmir Suljic vagy Balajcza Szabolcs. Azoknak az embereknek, akiknek volt egy kis véleményük talán, azoknak kellett eljönniük Újpestről.”

Ettől még kötődik a lilákhoz: „Beszéltem Baloghgal és Kabáttal is, mi mindig újpestiek maradunk, annak is valljuk magunkat, de nagyon sok mindennek kell változnia ahhoz, hogy ezek a játékosok egyszer visszatérjenek Újpestre.”

A 37 éves kapus elmondta, hosszú távon számítanak rá, nem úgy, mint az előző klubja, de a múltat már lezárta.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.