250 millió forintért szerződött egy washingtoni csapathoz Stieber Zoltán

A magyar labdarúgó hétfőn már a D.C. United játékosaival edzett.

MN
2017. 08. 07. 18:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A washingtoni D.C. United csapathoz szerződött Stieber Zoltán válogatott magyar labdarúgó, tudta meg a The Washington Post.

A lap információi szerint Stieber szombaton érkezett meg az amerikai fővárosba, ahol sikeresen vette a fizikai tesztet, látta a Toronto FC elleni meccset, és hétfőn már új csapatával edzett.

A labdarúgó több mint egymillió dolláros éves fizetésért, átszámítva mintegy kétszázötvenmillió forintért vállalta a washingtoni részvételt. Ezzel a csapat legjobban fizetett játékosa lesz – már ha szerződéshez szükséges papírmunka is lezárul: még véglegesíteni kell Stieber munkavállalói vízumát és nemzetközi átigazolásának részleteit is, ami a The Washington Post szerint kérdésessé teszi, hogy pályára léphet-e a következő egy-két hétben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.