Őrült összeg: egymilliós tranzakció a láthatáron két magyar focicsapat között

A 21 éves Gazdag Dánielt Felcsútra viheti a Videoton Kispestről.

2017. 08. 08. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hallatlan összegekkel dobálóznak a magyar futball szaksajtójában. Elképzelhető, hogy már nyugat-európai szemmel is látható összegért cserél gazdát egy középpályás; az ügy pikantériája, hogy magyar klubtól magyar klub vásárol magyar játékost ilyen horribilis összegért.

A Rangadó.hu információja szerint a Videoton közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Budapest Honvéd játékosát, Gazdag Dánielt, aki alaposan kivette a részét a vörös-feketék tavalyi bajnoki címéből, az új tréner, Erik van der Meer azonban mérkőzésenként kevesebb mint 60 perc játéklehetőséget adott Gazdagnak átlagosan az NB I-ben eddig lezajló négy forduló során.

A szakportál szerint minden adott a váltáshoz, igaz, az árat a Felcsúton meccselő fehérváriak egyelőre sokallják: George F. Hemingway kereken egymillió eurót kérhet a 21 esztendős focistáért.

A tranzakcióra még három hét van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.