Az utolsó szó jogán beszél Vizoviczki

A diszkópápa nincs jól, de olyan hosszan fog beszélni, hogy valószínűleg csúszik az ítélethirdetés.

Lándori Tamás
2017. 04. 24. 7:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noha a törvényszék úgy tervezte, és a bírói tanács még mindig reménykedik benne, ma már aligha lesz ítélet a Vizoviczki László és 32 társa ellen milliárdos költségvetési csalás miatt folyó büntetőperben, miután az elsőrendű vádlott bejelentette, nagyjából öt órát kíván beszélni az utolsó szó jogán.

A vádlottba a bíróság sem fojthatja bele a szót, ráadásul több másik terhelt is azt jelezte, hogy szintén hosszabban szólalna fel. Az ismert vállalkozó és diszkócézár jelen cikkünk megjelenésekor 163 oldalas felszólalása elején járt.

Vizoviczki László egyébként csaknem fél órát késett, mint elmondta, rosszul volt reggel, és még most sem érzi jól magát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.