Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja
Archívum, Külföld
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/kulfold-archivum/a-legendas-legtornaszcsalad-tobb-tagja-is-megserult-3908295/

A legendás légtornászcsalád több tagja is megsérült

Összeomlott egy kötélen egyensúlyozó, nyolcfős emberpiramis.

A helyi tűzoltóság közlése szerint a kórházba szállított akrobaták közül négyen súlyosan megsérültek a szerdai balesetben. A hatóságok nem közölték a sérültek nevét, de a sajtó úgy értesült, hogy Nik Wallenda világhírű kötéltáncos famíliájának néhány tagja is köztük lehet.

Annyit Wallenda is elárult, hogy a sérültek között van a nagynénje. Az artisták 5–9 méteres magasságból zuhantak a földre, miután egyikük elveszítette az egyensúlyát.

A cirkuszigazgató nem tulajdonított nagyobb jelentőséget az incidensnek: azt mondta, „a cirkusz világa már csak olyan, hogy előfordulnak balesetek, a műsornak folytatódnia kell”. A fontos az, hogy senki nem halt meg vagy lett nyomorék – tette hozzá.

A légtornászok emberpiramisa lett volna a két nap múlva kezdődő új műsor fénypontja, amely Wallenda közlése szerint nem marad el.

Nik Wallenda már a hetedik nemzedékét képviseli a híres artistadinasztiának. A 38 éves kötéltáncos, aki egyebek mellett azzal lett világhírű, hogy átkelt a Grand Canyon és a Niagara-vízesés fölött egy kifeszített kötélen, szintén részt vett a produkcióban segítőként, de nem sérült meg.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Minden, ami beletartozik a sakk kultúrájába
Hogy a sakk és a művészet jól kiegészíti egymást, sőt utóbbi az egyik eleme a királyi játék definí­ciójának, annak könyvtárnyi az irodalma.

Poszt-trauma

Balos tempó Budapesten
Karácsonyék ennyire félnek?

Poszt-trauma

Kispest-Zugló végállomás
Lackner nyakig benne van a Karácsony-kampányban.

Poszt-trauma

Aljas módon űztek gúnyt a Fradi legendájából az ellenzékiek
Erre lehet számítani tőlük.

Poszt-trauma

Az egyik legveszélyesebb egyetemi város
El tudjuk képzelni, hogy hetente gyújtogatnak Győrben, Kecskeméten vagy Szegeden?

SVÉDORSZÁG

Az egyik legveszélyesebb egyetemi város
El tudjuk képzelni, hogy hetente gyújtogatnak Győrben, Kecskeméten vagy Szegeden?

ÖNKORMÁNYZAT VÁLASZTÁS

Karácsony alkalmatlansága bizonyított tény
Csőd, napi egymilliós parkolási veszteség, beteljesületlen pályázatok, vesztegetés, zsarolás, szocialista irányítás, ezeket tudja felmutatni Zugló polgármestere.

Aktuális

Tűrőképesség
A közszereplőkről gyakorta keringenek pletykák és híresztelések. De meddig kötelesek ezt tűrni? A brit királyi család hálás téma a bulvárlapok számára.

Fricz Tamás blogja

Itt járt „Európa” a budapesti kampányban
Több magyar ellenzéki politikus is részt vett egy találkozón a romkocsmák környékén, amelyet többek között a Vote4Budapest, illetve a Night Embassy of Budapest szervezett.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …