Újabb kereskedőházak nyílnak százmilliókért

Több mint 400 millió közforintot költ a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. újabb három iroda megnyitására.

Hutter Marianna
2017. 02. 21. 10:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik kereskedőház – a beszerzés nettó értéke 135,6 millió forint értékben – Kanadában fog nyílni. A nyertes ajánlattevő kanadai cég neve „Coach des Vins Montreal”.

Közel 105 millió forint értékben Boszniában is nyílik regionális iroda, a megvalósítás jogáért egy montenegrói cég, a „Comp-Comerc LTD Nikšić” pályázott sikeresen. A közbeszerzési értesítő szerint Bosznia mellett Horvátországban is el kell látniuk „kereskedelem-fejlesztési” tevékenységüket.

Az MNKH továbbá terjeszkedik a dél-amerikai régióban is, regionális irodát nyitnak Argentínában, amely mellett még Uruguayt és Paraguayt jelölték meg a teljesítés helyszínéül. Ezen iroda megnyitási joga egy Magyarországon bejegyzett céghez, a gf Consulting Hungary Kft.-hez került. A cég jegyzett tőkéje az Opten információi szerint mindössze 3 millió forint, a társaság 2015 év végén alakult.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.