Két éve még Puzsért fenyegette Varga B. Tamás

„Ne szidd itt a parasztokat, mert még véletlenül magamra veszem, és meg talállak csapni” – üzente a publicistának.

Lakner Dávid
2017. 06. 13. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben a hétvégén fenyegetés miatt tett feljelentést Zagyva György Gyula ellen Varga B. Tamás, két éve még ő helyezett fizikai erőszakot kilátásba Puzsér Róberttel szemben. A történteket Facebook-oldalán elevenítette fel kedden lapunk publicistája, hozzátéve: „Akkoriban még nagy volt a nemzeti radikális testvériség a barikád mögött, akkoriban még nagy volt a pofa, és nagyok voltak a bicepszek, még nem futkostak a bajtársak a rendőrségre feljelentéseket tenni.”

Az Irigy Hónaljmirigy egykori szövegírója a Szelfi című műsor kapcsán üzente a publicistának: „A média önkéntes elhagyása után paraszt lettem vidéken. Földet túrok, disznót ganézok, ilyesmi. Úgyhogy ne szidd itt a parasztokat, mert még véletlenül magamra veszem, és meg talállak csapni!” Puzsér most így foglalta össze a történtek tanulságát: „ezek a militáns, szektás gazemberek előbb-utóbb mindenképpen levadásszák egymást – a balos és a jobbos radikalizmusnak világszerte ez a forgatókönyve.”

Varga B. azzal került most be a hírekbe, hogy konfliktusba keveredett a volt jobbikos képviselővel, Zagyva György Gyulával. Utóbbi Gulyás Márton videójában követelt arányos választási rendszert, mire a zenész liberálisnak nevezte őt, és hosszú bejegyzésben ostorozta egykori harcostársát. A Zagyva-ellenes poszt elnyerte Bayer Zsolt tetszését is, a publicista lelkesen osztotta tovább blogján. Az exjobbikos politikus kevésbé volt lelkes, ő telefonon kérte számon Varga B.-t, mire az a rendőrségre ment feljelentést tenni. Ott fogadta már Zagyva második hívását, amiben állítása szerint a volt képviselő kiirtással fenyegette családját és lezsidózta őt. Zagyva szerint lehet, hogy túllépte a törvényesség határát, de nem volt kiirtással való fenyegetőzés, sem zsidózás.

A kormány viszont gyorsan rápörgött az ügyre, és Orbán Viktor utasította Pintér Sándort az ügy megfelelő kezelésére. Emiatt Zagyva közzétette, hivatallal való visszaélés miatt feljelentette a kormányfőt. Mint írta, nem bízik a magyar bíróságokban, ezért az ügyet Strasbourg elé is el fogja vinni.

Emellett – mint hétvégén megírtuk – miközben most Zagyva zsidózását fájlalja az újabban az Echo TV-n Orbán Viktort dicsérő zenész, korábban ő is fennhangon cionistázott. Két éve Polgár Juditot nevezte cionista zsidónak, és úgy látta, semmilyen magas rangú állami kitüntetésre nem lenne méltó emiatt. Cikkünkre Facebook-oldalán reagált Varga B., kifejtve, hogy valóban anticionista, amit nem tiltanak a törvények, és ezzel csak a béke és stabilitás iránti vágyát fejezi ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.