Ha sokan elmegyünk, akkor erős hangunk lesz – videó

A győzelmet még nem harcoltuk ki, az esélyek jól állnak, de azokat még nem váltottuk valóra, ezt nekünk kell megtennünk – hangsúlyozta Orbán Viktor.

Magyar Nemzet Online
Forrás: facebook.com/orbanviktor2019. 05. 25. 16:42
null
Forrás: facebook.com/orbanviktor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalára felkerült legfrissebb videóban Orbán Viktor egy budai telefonközpontból jelentkezik, ahonnan a kormányfő a választópolgárokat hívta fel telefonon, az Európai Parlamenti (EP) választás kampányának utolsó napján.

A telefonos mozgósítás során a miniszterelnök ismét egyértelművé tette, hogy a vasárnapi választás nem csak egy a sok közül.

-Ezt követően öt évig nem lesz uniós szavazás, úgyhogy a most leadott voksokon fogunk állni 5 éven keresztül – hangsúlyozta Orbán Viktor az egyik választópolgárral beszélgetve. A miniszterelnök hozzátette, számít a voksokra vasárnap.

-A győzelmet még nem harcoltuk ki, az esélyek jól állnak, de azokat még nem váltottuk valóra, ezt nekünk kell megtennünk. Ha sokan elmegyünk, akkor erős hangunk lesz és erős befolyást tudunk gyakorolni az európai politikára. Erre szükségünk lesz, nehéz idők jönnek, fontos döntéseket kell hozniuk az európai politikusoknak

– húzta alá a kormányfő a videóban.

Orbán Viktor mindenkit arra kért, menjenek el szavazni vasárnap, segítsenek abban, hogy jól tudják képviselni Magyarország érdekeit Brüsszelben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.