Panaszkönyv: A nagy szúnyogriasztó teszt

A nyári estéket alaposan megkeseríti a rengeteg szúnyog: csapkodunk, menekülünk és megpróbáljuk őket távol tartani magunktól. De mennyire hatásosak és milyen anyagokat tartalmaznak a riasztó szerek? És vajon hatékonyak-e a csípésekre kaphatók? Kiderül a Hír TV Panaszkönyv című összeállításából.

Forrás: Hír TV2019. 07. 22. 14:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy céges rendezvény tanulságos története következik. A vacsorán a vendégek ettek-ittak, majd fizettek – azaz mégsem: hiába vonta le a bank a pénzt a megrendelő számlájáról, és jelezte a vendéglősnek hogy „elfogadva”, az összeg azóta sem érkezett meg a tulajdonos számlájára.

Hazánkban csaknem egymillió diagnosztizált cukorbeteg él, és a számuk évről-évre emelkedik. Ez az ügyeskedők figyelmét is felkeltette, ezért terjednek az interneten a csodaszerek, amelyek gyógyulást ígérnek. Hogy létezik-e ilyen varázsital, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy melyik szer NEM használt annak a nézőnknek, aki hozzánk fordult segítségért.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.