Öt embert állítottak elő a ráckevei lövöldözés miatt

Forrás: MTI2019. 08. 30. 17:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt embert állított elő a rendőrség a csütörtök esti ráckevei lövöldözés miatt, és kezdeményezi egyikük letartóztatását – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán pénteken.

Azt írták, csütörtök este 6 óra körül több bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy Ráckeve belterületén két család között veszekedés tört ki, amelynek során vascsövekkel, kardokkal, szablyákkal, vasvillával estek egymásnak.

A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak.

A rendőrök a verekedőket megfékezték, a közrendet helyreállították. A történtekkel összefüggésben a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei is a helyszínre érkeztek, a rendőrökkel közösen öt ráckevei férfit elfogtak, majd előállították őket.

Hozzátették: egyiküket, egy 53 éves ráckevei férfit életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

A rendőrség tájékoztatása szerint csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt is nyomozás indult, és szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

Közölték azt is: a rendőrök a szükséges erőkkel és eszközökkel fenntartják a közrendet Ráckevén, a városban nyugalom van.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.