A szegedi polgármesternek mindenki „Fidesz-bérenc”, aki nem ért vele egyet

Ipar és híd nélkül maradt Szeged az elmúlt öt évben. Lauer István azt mondta, „Fidesz-bérencnek” nevezi Botka azokat, akikkel nem egyeznek a nézetei.

Forrás: delmagyar.hu2019. 10. 11. 9:55
null
Fotó: Délmagyarország/Török János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Már több éve lehetne harmadik hídja Szegednek, azonban a polgármester az uszodát választotta helyette – nyilatkozta Lauer István független képviselő- és polgármesterjelölt a Délmagyarország című lapnak.

Azt mondta, hogy szoros gazdálkodással öt éven belül saját forrásból is fel tudjuk építeni a hidat. Az uszoda azonban jelentős fenntartási költségekkel jár, ezzel nem számoltak – emelte ki. Lauer hozzátette, a városvezetés egyébként sem tekinthető jó gazdának, ezért romlanak le az épületek, de ez látszik a közterületek állapotán is. Mint mondta, jelentős költségvetéssel bír a megyeszékhely, ebből tartják fent a városi televíziót és az újságot is, amivel egészen addig nem volt problémája, amíg nem látta meg a most szombaton megjelenő városi lapot, amelynek hasábjaim az ellenzéki összefogásból mindenki lehetőséget kapott a bemutatkozásra, kivéve a függetlenként induló képviselők.

 

Fotó: Délmagyarország/Török János

A polgármesterjelölt rámutatott: Botka hatalmon akar maradni, és nem tudja elfogadni, ha valaki tőle eltérő politikát akar folytatni, egyből „Fidesz-bérencnek” nevezik, így akarják elnyomni az embereket.

Olyan tervekkel kampányol, amelyek 2020-ig megvalósulnak, és ráadásul uniós forrásokból. És mi lesz utána? Én mindenképp folytatni szeretném a megkezdett munkát, mert legalább tíz évre szóló programom van, és szeretném betartani a választóknak tett ígéreteimet – tette hozzá. Lauer István kijelentette, olyan polgármester kell a városnak, aki naponta találkozik a szegediekkel, közöttük él, ismeri a gondjaikat és ezeket képes is hatékonyan, gyorsan megoldani.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.