Boros Bánk Levente: A főpolgármester győzni fog

A Médianéző Kft. vezetője ugyan szoros versenyre számít Budapesten, de úgy gondolja, Tarlós Istvánnak vannak még tartalékai, és egy jó mozgósítással a regnáló főpolgármester győzni fog.

Forrás: origo.hu2019. 10. 13. 10:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boros Bánk Levente szerint bár a végére erősen eldurvult az országos kampány, azonban ez teljes kontrasztban áll Tarlós István kampányával. A Médianéző vezetője az Origónak a főpolgármesterről kifejtette, hogy egy kiszámítható, jó városvezetőről van szó, akivel kapcsolatban képtelenség lenne a kampány végén alkalmazott módon fogást találni.

Boros Bánk Levente elmondta azt is, hogy Karácsony pályafutása kudarcok és bukások sorozata, hiszen Zugló, és az ottani tarthatatlan állapotok miatt is magyarázkodásra kényszerült, de pártpolitikusként is megbukott, és a kispesti ügy miatt is nehéz helyzetbe került,mert abból kiderült, hogy olyan helyi politikusokat is támogat, akikre minimum a korrupció gyanúja vetül.

A szakértő ugyan szoros versenyre számít, de úgy gondolja, Tarlós Istvánnak vannak még tartalékai, és egy jó Fidesz mozgósítással a regnáló főpolgármester győzni fog. A politológus emlékeztetett, hogy Tarlós István a baloldaliak körében is népszerű, hiszen népszerűsége meghaladja a Fideszét is Budapesten.

Boros Bánk Karácsony Gergelyről is elmondta a véleményét. Szerinte Karácsony próbál a politika felszínén maradni. A politológus kifejtette, hogy véleménye szerint nem ő volt Tarlós István legjobb, legesélyesebb kihívója, de valószínűleg nem volt más jelentkező a feladatra. Így Karácsony csak jobb híján lett a közös ellenzék jelöltje.

A teljes cikket ITT olvashatják.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.