Távozik az újbudai DK-s polgármester kabinetfőnöke

Közös megegyezéssel megszűnt László Imre újbudai DK-s polgármester kabinetfőnökének, Lakos Imrének a munkaviszonya.

Forrás: MTI2019. 12. 12. 15:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

László Imre csütörtökön, a Facebook-oldalán azt írta: „ezen a héten arra a döntésre jutottunk (...), hogy közös munkánkat befejezzük. Lakos Imre munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntettük”.

Hangsúlyozta: Újbuda fejlődése érdekében elkerülhetetlen, hogy a XI. kerület vezetése az önkormányzati testületben és a hivatalban egyaránt erős politikai, szakmai, emberi egységre épüljön.

„Egyetértettünk abban (...), hogy fontosabb az egységes, közös cselekvés, mint az azt esetleg akadályozó véleménykülönbség” – fogalmazott a polgármester, köszönetet mondva Lakos Imrének az eddigi munkájáért.

Novák Előd a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, újbudai önkormányzati képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón követelte a kabinetfőnök eltávolítását. Az ellenzéki politikus azt mondta: Lakos Imre „keresztülnyomott” az önkormányzat gazdasági bizottságán „egy kisebb korrupciós ügyet”, és bejelentette, hogy pártja hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz az ügyben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.