időjárás 13°C Malvin 2022. október 1.
logo

Ha az ország bajban van, nem lehet a Jobbikra számítani

2020.04.27. 17:09

Amint arról beszámoltunk, az Országgyűlésben az azonnali kérdések során Jakab Péter, a Jobbik elnöke is kérdéseket intézett intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

– Ön azt mondta, hogy a válságot az ellenzék nélkül is meg tudja oldani – kezdte Jakab, aki így fogalmazta meg kérdését: ha nem tudja a kormány kezelni a válságot, akkor mihez kellett a koronavírus elleni védekezésről szóló törvény?

Orbán Viktor miniszterelnök emlékeztette Jakabot: Magyarországon olyan gazdasági rendszer működik, ahol a munkaadók és munkavállalók megállapodnak egymással – utalt az évente megrendezett fórumra. A kormányfő szerint a kabinet az osztályharcos álláspontot nem osztja, amelyben a munkaadók és munkavállalók egymás ellenségei. – Nem osztályharcra, megegyezésre van szükség – mondta a kormány filozófiájáról Orbán Viktor.

Orbán Viktor az ellenzék és a Jobbik magatartásával kapcsolatban kiemelte: „az elmúlt másfél hónapban bebizonyították, ha az ország bajban van, önökre nem lehet számítani”.

KORONAVÍRUS: KERESZTTŰZBEN

Senki nem halt meg azért, mert nem jutott neki lélegeztetőgép

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.