A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Ujhelyi ámokfutása: minden eddiginél többet venne el hazánktól

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebookon reagált Ujhelyi István sajtótájékoztatójára. A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet, hogy Ujhelyi több ezer milliárd forinttal kisebb összeget juttatna az uniós fejlesztési forrásokból Magyarországnak, mint ami az Európai Bizottság nemrégiben ismertetett javaslatában szerepel.

Forrás: Facebook2020. 06. 06. 17:22
Forrás: facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz európai parlamenti képviselője így fogalmazott: „Ujhelyi István mai sajtótájékoztatóján elmondott javaslatai minden korábbi, a Magyarországnak járó uniós fejlesztési forrásokat durván megnyirbáló ellenzéki kezdeményezésnél is radikálisabban csökkentené a hazánknak járó uniós támogatásokat.

Ujhelyi megdöbbentő módon több ezer milliárd forinttal kisebb összeget javasol Magyarországnak, mint amely az Európai Bizottság (EB) nemrégiben ismertetett javaslatában szerepel. Az EB javaslata egyébként ebben a formájában elfogadhatatlan hazánknak.

A szocialista európai parlamenti képviselő a hazai kis- és középvállalkozásokat sújtó radikális adóemelést kezdeményez, a magyar embereknek járó uniós támogatások felhasználásának céljait illetően pedig a hazai döntések helyett brüsszeli direktívákat javasol.

Mindezeken túl a sokat emlegetett közvetlen brüsszeli források humbugjának támogatásával az uniós fejlesztési források jelentős hányadát illetően azok 97-98 százalékának elvesztését kockáztatja. Olyan dolgokat emleget uniós pénzekből megvalósítandó célokként, amire nem lehet uniós pénzt fordítani.

És végül, de nem utolsósorban a bevándorláspárti erők számára Ujhelyi javaslata korlátlan lehetőséget teremtene, hogy nyomást gyakorolhassanak Magyarországra a fejlesztési pénzek politikai indokok alapján történő megvonásával.

Ujhelyi István javaslatait minden jóérzésű magyar ember érdekeinek védelmében a lehető leghatározottabban elutasítjuk.

Felszólítjuk az MSZP-t, hogy tisztázza, ezek a vállalhatatlan javaslatok Ujhelyi István egyéni ötletei, vagy a párt hivatalos álláspontjának kell tekinteni.

Bízunk abban, hogy a magyarországi ellenzék európai parlamenti képviselői nem a magyar emberek számára elfogadhatatlan, az uniós forrásokat csökkentő javaslatokkal fognak versenyezni egymással, hanem a Magyarországnak járó uniós források növelése érdekben fognak dolgozni.

Ennyi” – írta a közösségi oldalon Deutsch Tamás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.