Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kövér László elvette a szót Jakab Pétertől

A Jobbik elnöke gyerekes módon személyesekedett a Tisztelt Házban.

2020. 09. 21. 14:14
JAKAB Péter Jobbik
Budapest, 2020. május 11. Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Pétertől (Jobbik) felszólalása közben elvette a szót Kövér László házelnök, miután többször személyeskedő megjegyzéseket tett kormánypárti képviselőkre.

A Jobbik elnöke Orbán Viktor napirend előtti felszólalására reagált, amikor Kövér figyelmeztette a megjegyzései miatt, majd ezután azt kérdezte Jakab Pétertől, hogy megértette-e az elhangzottakat. – Értem, elvtárs – mondta Jakab, majd ezután a házelnök beváltotta fenyegetését.

A pártelnök egyébként arról beszélt, hogy „piszok kemény” idők előtt áll ez az ország, mivel „nemcsak a vírus ellen kell küzdenünk, hanem önök ellen is”. Jakab meglehetősen komikus módon ultimátumot adott Orbán Viktornak, közölve, hogy október 10-ig van ideje jobbra fordítani az ország sorsát. – Ha a Fidesz nemet mond a magyarokra, a magyarok nemet mondanak a Fideszre – mondta, utalva az október 11-i időközi országgyűlési választásokra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.